![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok guys im iegādāties savu jauno datoru Šovakar es uzskatu no newegg.com un ir vajadzīga palīdzība, izvēloties pēdējais gabals puzzle. LCD monitors Ko es vēlos: 22 "Apmēram ka man ir dažas ir 21,5", kas ir labi, bet aptuveni 22 collas 150-250 $ būtu ļoti noderīgi Es Game LOT Tik ļoti jauks spēļu Lai ar tas ir gadījumā ļaujiet man paskaidrot manu situāciju. (labot mani, ja es esmu nepareizi) Im pērk šo jauno datoru Ziemassvētku un nepieciešamību pēdējais gabals. Man patīk spēlēt spēles un gribēja monitoru do it all. Es studēju tik daudz un vēl aprunāt lēmumu. Es atklāju, DVI un HDMI palaist tieši paši sagaidām HDMI ietver skaņas thats kādēļ jūs varat doties HDMI uz DVI un DVI uz HDMI bez jebkādām problēmām. Es dzirdēju reakcijas laiks tiešām liek zināt atšķirību pēc aptuveni 10ms. Arī atsvaidzes intensitāte isn't kaut ko pamatot savu lēmumu izslēgt no ethier. Tāpēc tagad, kad es esmu? Nu es regulāri meklē un atpakaļ, pieņemot lēmumu, pamatojoties kontrasta attiecība un mazliet par reakcijas laiku, bet nav neviena, Standard, lai, kas zina, kas ir labāka. Piemēram: Response time: 5ms, salīdzinot ar 2ms, salīdzinot ar 2ms (GTG) <- Kas tas ir GTG? Liekas kinda viltīgs un ne tik taisnība, 2ms, bet, ja kāds varētu izskaidrot, ka arī Kontrasta attiecība: 1000:1, salīdzinot ar 2500:1 līdz 20000:1 (ACM) and 12000:1 (ASCR) kā jūs zināt, kas ir labāks? Citiem apsvērumiem, es biju domājis kļūst monitora ar 1080p HDMI, lai es varētu palaist arī mans 360 ar to un sīkumi, piemēram, ka, bet palaižot HDMI palaist, ka audio un ko iesākt ar to un tik daudzi cilvēki saka par šiem monitoriem runājošie nepatīkams, jo tie ir vāji. Ja kāds varētu, lūdzu, konsultējieties mani caur pērkot LCD monitoru būtu jauki! Tik vēlams jauku 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $ Šis ir tas, ko es atradu un nezinu kas ir labāk. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, ražotājiem izkropļot savas kontrasta attiecība un sīkumi, kas lielā mērā salīdzinot tos ir veida bezjēdzīgi. Es vienkārši iet ar vienu jums patīk labāk no reviews.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tā jūs domājat, ka viņi abi ir labi? lai viņi abi soda naudu Es vienkārši izvēlieties vienu? |
|
| |||
| |||
| I'd get Acer, vērtējumus skaņu labāk, 3 gadu garantija.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |