rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Potrzebujesz szybkiej pomocy w Picking A LCD! Prosimy o pomoc

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 grudnia 2008, 19:10
Członek grupy

Default Potrzebujesz szybkiej pomocy w Picking A LCD! Prosimy o pomoc

Ok chłopaki kupowania im mój nowy komputer dziś wierzę z newegg.com i potrzebujesz pomocy picking ostatni kawałek układanki. A LCD

Co chcę:
22 "i oznacza, że około niektóre 21,5", która jest w porządku, ale około 22 cali
150-250 $ byłyby bardzo pomocne
I Game ALOT Więc bardzo miłe dla gier

Tak więc w tym przypadku jest pozwól mi wyjaśnić moją sytuację.
(correct me if I am wrong)
Im zakupu tego nowego komputera do świąt Bożego Narodzenia i potrzebę ostatniego kawałka. I love playing games monitor i chciał zrobić wszystko. Studiowałem tyle i nadal cant decide. I okazało się, DVI i HDMI uruchomić dokładnie tego samego oczekują HDMI zawiera dźwięk thats dlaczego można przejść do DVI i HDMI DVI do HDMI bez żadnych problemów. Słyszałam czas reakcji sprawia, że naprawdę wiesz różnica po około 10ms. Również częstotliwość odświeżania isnt coś oprzeć swoje decyzje z dala od ethier. Więc gdzie teraz jestem? No i utrzymywać patrząc do przodu i do tyłu podejmowaniu decyzji w oparciu o stosunek kontrastu, a trochę o czas reakcji, ale nie istnieje jeden standard więc kto wie co jest lepsze. Na przykład:

Czas reakcji: 5ms porównaniu do 2ms porównaniu do 2ms (GTG) <- Co to jest GTG? Wydaje się, kinda cwany i nie tak prawda do 2ms ale jeśli ktoś mógłby wyjaśnić, że także

Wskaźniki Kontrast: 1000:1 do 2500:1 do 20000:1 (ACM) i 12000:1 (ASCR), jak wiesz co jest lepsze?

Inne Considerations Pomyślałem zaczyna monitor z HDMI 1080p, więc może także uruchomić poprzez moje 360 i rzeczy, które lubisz, ale po uruchomieniu uruchomieniu HDMI audio i że są zablokowane z nim i tak wielu ludzi uważa, że głośniki w tych monitorów pieski, ponieważ są one słabe.

Jeśli ktoś może proszę mówić do mnie poprzez zakup LCD byłoby miło!

Więc najlepiej miły 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $
To co mam znaleźć i nie wiem co jest lepsze.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051
Old 11 grudnia 2008, 20:51
Grupa dawcy

Eh, producenci będą zakłócać własnych stosunek kontrastu i rzeczy w zakresie porównywania ich rodzaj jest bezużyteczny. Chciałbym po prostu przejść z jednej chcesz lepiej od gości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 11 grudnia 2008, 20:56
Członek grupy

tak myślisz, że są one dobre? tak jak są one dobrze i po prostu wybrać jeden?
Old 11 grudnia 2008, 20:57
Grupa dawcy

I'd uzyskać Acer, recenzje brzmią lepiej, 3 lata gwarancji.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply

Register

Zakładki