![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok chłopaki kupowania im mój nowy komputer dziś wierzę z newegg.com i potrzebujesz pomocy picking ostatni kawałek układanki. A LCD Co chcę: 22 "i oznacza, że około niektóre 21,5", która jest w porządku, ale około 22 cali 150-250 $ byłyby bardzo pomocne I Game ALOT Więc bardzo miłe dla gier Tak więc w tym przypadku jest pozwól mi wyjaśnić moją sytuację. (correct me if I am wrong) Im zakupu tego nowego komputera do świąt Bożego Narodzenia i potrzebę ostatniego kawałka. I love playing games monitor i chciał zrobić wszystko. Studiowałem tyle i nadal cant decide. I okazało się, DVI i HDMI uruchomić dokładnie tego samego oczekują HDMI zawiera dźwięk thats dlaczego można przejść do DVI i HDMI DVI do HDMI bez żadnych problemów. Słyszałam czas reakcji sprawia, że naprawdę wiesz różnica po około 10ms. Również częstotliwość odświeżania isnt coś oprzeć swoje decyzje z dala od ethier. Więc gdzie teraz jestem? No i utrzymywać patrząc do przodu i do tyłu podejmowaniu decyzji w oparciu o stosunek kontrastu, a trochę o czas reakcji, ale nie istnieje jeden standard więc kto wie co jest lepsze. Na przykład: Czas reakcji: 5ms porównaniu do 2ms porównaniu do 2ms (GTG) <- Co to jest GTG? Wydaje się, kinda cwany i nie tak prawda do 2ms ale jeśli ktoś mógłby wyjaśnić, że także Wskaźniki Kontrast: 1000:1 do 2500:1 do 20000:1 (ACM) i 12000:1 (ASCR), jak wiesz co jest lepsze? Inne Considerations Pomyślałem zaczyna monitor z HDMI 1080p, więc może także uruchomić poprzez moje 360 i rzeczy, które lubisz, ale po uruchomieniu uruchomieniu HDMI audio i że są zablokowane z nim i tak wielu ludzi uważa, że głośniki w tych monitorów pieski, ponieważ są one słabe. Jeśli ktoś może proszę mówić do mnie poprzez zakup LCD byłoby miło! Więc najlepiej miły 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $ To co mam znaleźć i nie wiem co jest lepsze. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, producenci będą zakłócać własnych stosunek kontrastu i rzeczy w zakresie porównywania ich rodzaj jest bezużyteczny. Chciałbym po prostu przejść z jednej chcesz lepiej od gości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tak myślisz, że są one dobre? tak jak są one dobrze i po prostu wybrać jeden? |
|
| |||
| |||
| I'd uzyskać Acer, recenzje brzmią lepiej, 3 lata gwarancji.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |