![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok guys im-mi cumpere calculator nou în seara asta cred că şi de la newegg.com nevoie de ajutor la cules ultima piesa din puzzle. Un monitor LCD Ce vreau: 22 "În jur de Vreau să spun că sunt unele 21.5", care este în regulă, dar în jur de 22 inch 150-250 $ ar fi foarte util Eu joc ALOT Deci foarte frumos pentru jocuri Deci, cu aceasta fiind cazul Să-ţi explic situatia mea. (corectaţi-mă dacă mă înşel) Im cumpărare acest computer nou de Crăciun şi de necesitatea de ultima bucata. Îmi place juca jocuri şi a vrut să facă un monitor pe toate. Am studiat atât de mult şi încă mai cant decide. Am aflat DVI si HDMI ruleze exact acelaşi aştepta HDMI include sunet thats de ce poti sa te duci la HDMI şi DVI DVI la HDMI fara probleme. Am auzit că timpul de răspuns foarte face diferenţa după ce ştiu despre 10ms. De asemenea, rata de reîmprospătare isnt ceva la baza deciziilor dvs. de pe ethier. Deci, acum, în cazul în care sunt eu? Ei bine i ţine căutaţi înainte şi înapoi a decide pe bază de raport de contrast si un pic despre timpul de răspuns, dar nu există nici un standard aşa de cine ştie ce este mai bine. De exemplu: Timpul de răspuns: 5ms, comparativ cu 2ms, comparativ cu 2ms (GTG) <- Ce e asta GTG? Pare destul de şmecher şi nu atât de adevărat la 2ms, dar daca cineva ar putea explica de asemenea, că Raporturi de contrast: 1000:1, faţă de 2500:1 la 20000:1 (ACM) şi 12000:1 (ASCR) de unde stii ce este mai bine? Alte considerente m-am gândit că se obţine un monitor cu HDMI 1080p, aşa că am putea, de asemenea rula meu 360 prin ea si alte chestii de genul asta, dar atunci când executaţi HDMI ce executaţi că sunt audio si a ramas cu el şi atât de mulţi oameni spun vorbitorii de pe aceste monitoare sunt antipatic pentru că sunt slab. Dacă cineva ar putea vorbi, vă rugăm să-mi prin cumpărarea unui monitor LCD ar fi frumos! Deci, de preferinţă, un frumos 22 "HDMI 1080p Monitorul 150-250 $ Aceasta este ceea ce am găsit şi nu ştiu care este mai bine. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, producătorii vor denatura propriile rate de contrast şi lucrurile într-o măsură de comparare a acestora este un fel de inutil. Aş merge pur şi simplu cu o va place mai bine de la comentarii.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| deci crezi că sunt atât de bun? ele sunt atât de bine cât am alege una? |
|
| |||
| |||
| Aş ajunge la Acer, revizuiri sunet mai bun, 3 ani garantie.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |