menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Rýchla pomoc potrebujú Na výber LCD monitor! Prosím pomôžte

Reply

Thread Tools
Old 11.prosince 2008, 19:10
Člen Skupina

Default Rýchla pomoc potrebujú Na výber LCD monitor! Prosím pomôžte

Ok chlapi im môj nákup nového počítača, dnes som presvedčený, z newegg.com a potrebujú pomoc trhanie posledný kúsok mozaiky. A LCD monitor

Čo chcem:
22 "Asi mám na mysli, že niektoré sú 21,5", čo je v poriadku, ale okolo 22 palcov
150-250 $ by bola veľmi užitočná
I Herné A LOT Takže veľmi príjemný na hranie

Takže s tomto prípade dajte mi vysvetliť môj stav.
(správne sa ma, či som zle)
Im kúpe nového počítača na Vianoce a je potrebné posledný kus. Miluju hranie hier a sledovanie chcel robiť všetko. Študoval som tak ďaleko a ešte prevýšenia rozhodnúť. Zistil som, DVI a HDMI plynúť úplne rovnaké očakávajú HDMI vrátane zvuku to je dôvod, prečo môžete ísť HDMI to DVI a DVI to HDMI bez problémov. Počul som, že čas odozvy je naozaj poznať rozdiel asi po 10ms. Tiež obnovovacej frekvencie isnt niečo založiť svoje rozhodnutia mimo ethier. Takže, kde jsem já? Tak aj udržať hľadajú tam a späť rozhodovania založeného na kontrastný pomer a trochu o odpoveď, ale nie je jeden štandard tak kto vie, čo je lepšie. Napríklad:

Doba odozvy: 5ms porovnaní s 2ms oproti 2ms (GTG) <- Čo je to GTG? Zdá byť docela zradný a nie je pravda, tak na 2ms, ale ak niekto mohol vysvetliť, že aj

Pomery Kontrast: 1000:1 až 2500:1 oproti 20000:1 (ACM) a 12000:1 (AV ČR), ako viete, čo je lepší?

Ostatné Dôvody Přemýšlel jsem je zohnať monitor s HDMI 1080p, tak som mohol bežať aj moje 360 cez neho a tak, ale keď spustíte HDMI spustení, že audio a prilepil sa s ňou a tak mnohí ľudia hovoria, že na tieto reproduktory sú monitory protivný, pretože sú slabé.

Ak niekto mohol prosím hovoriť mňa kúpe LCD monitor by to byť pekný!

Takže pokiaľ možno pekný 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $
To je to, čo som našiel, a neviete, ktorá je lepšia.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051
Old 11.prosince 2008, 20:51
Darcu Skupina

Eh, výrobcovia budú narúšať vlastné kontrastný pomer a tak do tej miery, ich porovnanie je druh ničomu. Já bych prostě ísť s jedným chcete lepšie z recenzia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 11.prosince 2008, 20:56
Člen Skupina

takže si myslíte, že sú oba dobré? tak, ako sú jemné i len vybrať jedno?
Old 11.prosince 2008, 20:57
Darcu Skupina

Já bych dostat Acer, recenzia lepší zvuk, 3 roky záruka.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.