![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam çocuklar benim yeni bilgisayar gece ben satın Sohbet newegg.com ve inanıyorum gereken bulmacanın son parçası toplama yardım. LCD monitör Ne istiyorum: 22 "o civarında bazı 21,5" olan ama iyi anlamına yaklaşık 22 inç 150-250 $ çok yararlı olur Ben Oyunu bir çok oyun için çok güzel Yani bu durumda olan bana durumu açıklayayım. Eğer Yanılıyor muyum () bana doğru Im bu yeni bilgisayar satın almak yılbaşı ve son parça gerekir. Ben oyun oynamayı çok seviyorum ve tüm yapmak için izlemek istedim. Ben çok çalıştım ve hala cant karar. Ben DVI ve HDMI çıkışı bulunan aynı çalıştırın HDMI neden DVI ve HDMI için DVI sorunsuz HDMI git ses şu içerir bekliyoruz. Gerçekten tepki süresi duydum farkı biliyor yapar hakkında 10ms sonra. Ethier sizin kararlar kapalı tabanına Ayrıca yenileme hızı isnt şey. Şimdi burada ben? Evet geri seyir kontrast oranı ve tepki süresi hakkında biraz ama temel karar verirken hiçbir Bir Standart ne iyidir kimin bilinmektedir. Örneğin: Tepki süresi: 5ms kıyasla için 2ms karşılaştırıldığında 2ms (GTG) <- ne bu gtg nedir? Çok becerikli ve böylece 2ms için doğru değil ama birisi de açıklamak olabilir Seems Kontrast Oranları: 1000:1 kıyasla için 2500:1 için 20000:1 (ACM) ve 12000:1 (ASCR) nasıl daha iyi ne olduğunu biliyor musun? Diğer Hususlar I 1080p HDMI Öyle de ve bu gibi şeyler ANCAK araciligi ile 360 çalıştırmak bir monitör almak olduğu ettiğim ve ses ile sıkışmış ve bu yüzden pek çok insan çalıştırmak HDMI çalıştırmak düşünüyordum bu izler üzerindeki hoparlörler söylüyorlar çünkü zayıf korkunç. Birisi bir LCD çok güzel olur monitör satın alma yoluyla bana konuşmak misiniz! Bu yüzden tercihen iyi 22 "HDMI 1080p Monitör 150-250 $ Bu, ne bulduk daha iyi olduğunu biliyorum kalmamasıdır. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, üreticilerin kendi kontrast oranı ve bir ölçüde bunları karşılaştırarak için şeyler tahrif edecek faydasız bir türüdür. Ben basitçe devam edeceğini bundan değerlendirmeleri daha iyi gibi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yani her ikisi de iyi olduğunu sanıyorsun? onlar da sadece bir seçim de iyi I nedir? |
|
| |||
| |||
| Ben Acer elde ediyorum, daha iyi değerlendirmeleri, 3 yıl garanti ses.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |