![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ок хлопці їм покупки мого нового комп'ютера сьогодні я вважаю, від newegg.com і потребують допомоги вибору останньою частиною головоломки. РК-монітор Що я хочу: 22 "Навколо я маю на увазі, що деякі з них 21,5", які це добре, але близько 22 дюйми 150-250 $ було б дуже корисно Мені гра дуже багато так приємно для ігор Так з цим такому випадку дозвольте мені пояснити мою ситуацію. (поправте мене, якщо я помиляюся) Їм це купівля нового комп'ютера для різдвяних і потребують останній шматок. Я люблю грати в ігри і хотіли моніторі все це робити. Я вчився так багато і як і раніше нахиляє рішення. Я дізнався, DVI і HDMI працювати точно так само розраховувати HDMI включає звук Thats, чому ви можете піти HDMI до DVI для DVI і HDMI без будь-яких проблем. Я чув, час відгуку дійсно робить знаємо різницю після приблизно 10ms. Також поновіть щось хіба ставки засновувати свої рішення Викл Ethier. Так що тепер, де я? Ну Я дивлюся вперед і назад від рішення грунтуються контрастність і трохи про час відгуку, але немає Один стандартний Так хто знає, що краще. Наприклад: Час відгуку: 5 мс у порівнянні з 2ms порівнянні 2 мс (GTG) <- Що це таке GTG? Здається бігають цікаве і не дуже вірно 2ms, але якщо хто-небудь може пояснити, що також Коефіцієнт контрастності: 1000:1 в порівнянні з 2500:1 до 20000:1 (ACM) і 12000:1 (ASCR) Як ви знаєте, що краще? Інших міркувань я думав стає монітор з HDMI 1080p, щоб я міг також запустити мої 360 через неї і все в такому дусі Але коли ви запускаєте HDMI запуску програми аудіо-і прив'язані до неї і так багато людей кажуть, що виступали на ці монітори жахливе, тому що вони слабкі. Якщо хтось може говорити мені, будь ласка рахунок купівлі РК-монітор Було б здорово! Таким переважно Ніцці 22 "HDMI 1080p Monitor 150-250 $ Ось що я знайшла і не знаю, що краще. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009157 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236051 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ех, виробники будуть спотворювати свої співвідношення контрастності і речі до такого ступеня, порівнюючи їх добра марною. Я б просто з одним Ви хотіли кращого з відгуків.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так ви думаєте, що вони обидва гарні? так що вони обидва штрафу я просто вибрати одну? |
|
| |||
| |||
| Я б отримати Acer, відгуки звучать краще, 3 роки гарантії.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |