![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и имам £ 200 бюджет дават или да вземат £ 10 тук или там. и аз surpose биха могли да инвестират в някои повече, ако това е наистина си заслужава. , но приятелите ми,:) I havnt наистина държат на върха на всички нови съоръжения. така Im не сте сигурни какъв ще е най-добрата сделка за мен банкомат. и се чудех, ако вие може да ми помогнеш. Im текат 1000 enermax Galaxy, ASUS стачник II формула Intel E8500@4.01GHz .... 19 "широк екран, резолюция'1280 от 720", скоро ще бъде 22 "широк Аз се надявам, когато получа парите :).... ummm нещо друго, просто попитайте;) Im малко температура freek. Аз така го мразя, когато нещата вървят горещо. така, ако картата е sergested, която работи доста горещо тогава също sergest някои охлаждане за мен:) благодаря ти много много за всички отговори, по отношение на всяка информация, или нещо такова:) благодаря ти (А и да го направи NVIDIA) благодарности |
|
| |||
| |||
| Вижте тази тема, въглероден просто осъвременяване за цялостно изграждане на компютърни и има раздел за графични карти. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ако си спомням правилно от четенето на темата, вашето предпочитание за NVidia, и бюджета си, той предлага на един от 9600 серия. Макар че, ако бихте могли да се простират на няколко лири повече (LOL съм американец и нямате представа колко много лири се струва, или дори какво е) ще предложат 9800GX2, обичам моя. аз имам двама от тях, но наистина само една, но не това не е предложение да продаде един от моите LOL. |
|
| |||
| |||
| ох наздраве бълбучко;) и да кажа £ 100 за мен ще бъде $ 200 до ф добре или в непосредствена близост до там. благодарности. BTW, ако и да бих искал да perchase от overclockers.co.uk ако posible, но разбира се, ако Терес по-добра сделка за, а след това: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вземи ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, за това много 4850 или 4870 е идеален. Харесвам 9600GT, но след като получи до 22 "1680 × 1050 тя ще ходи да започнете да наранява. 9800GX2 не би било много лошо, но аз не мисля, че имат нужда от допълнително VRAM и е $ 100 повече. В този момент аз г-скоро имат 4870. Тъй като цените в Обединеното кралство са склонни да бъдат много по-високи, отколкото в САЩ, A 4850 трябва да бъде почти перфектно за вашия бюджет. Следващия път, прекарват по-малко на процесора, дънната платка, и PSU и повече за вашия GPU / монитор! А E8400/P35/550W пират би влязло в рамките на 5% спецификационен на вашата система, ESP при такава ниска резолюция!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Можете да го получите една 4870 за около £ 170. След това можете да приличен охладител, както добре. http://www.ebuyer.com/product/146429 А 4850 и приличен охладител резервни работи, за да бъде около £ 140 - £ 150, така Терес малко в него наистина.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Да, благодаря ви много за храна обратно, ви се предлага на всички добри:) но Im NVIDIA в сърцето: ( но наистина всички Im интересува е как той ще играе гладко cod4. и FPS. това каква част от по-голяма разлика ще го направи? между 4870 и 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| едно 6600gt ще играят cod4. Не трябва да бял кон-група от хора в чисти стаи над друг. това няма смисъл. те са около равна на 4870 е по-евтино от newegg и е безкрайна охладител Щом фиксира вентилатор, той също е дяволски много по-малко шумни. Ако 1gpu единична карта може да чупя 2gpu единична карта мисля, че е очевидно, но изборът YMMV.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Няма нужда от отношението Carbon. и ако в havnt забелязах Im от Великобритания. така newegg е вън от въпроса. |
|
| |||
| |||
| там 'никакъв нагласа. Това е много малко вероятно на друго място на 9800GX2 е по-евтино от 4870 - ако тя е, вземи го с всички възможни средства, но по-горе критики все още се прилагат.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ с графична карта Избор | Марко | Дискове & сменяемите носители | 2 | 21-ви септември, 2009 14:40 |
| Нуждаете се от помощ с графична карта Избор | Марко | Графика на карти & Монитори | 6 | 16-ти септември 2009 11:11 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Графична карта избор | pleasehelpme | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2007 16:08 |
| Нова графична карта | Kane | Графика на карти & Монитори | 12 | 26 Юли 2007 13:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |