![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i já mám 200 liber rozpočtu dát nebo vzít 10 liber zde nebo zde. a i surpose by mohla investovat do nějaké větší, je-li opravdu stojí za to. ale moji přátelé,:) i havnt skutečně držena na vrcholu všech nových zařízení. im tak si nejsem jistá, co by bylo nejlepší řešení pro mě atm. a přemýšlela, pokud vás mohl pomozte mi. im běh 1000W enermax galaxii, asus stávkující II vzorce Intel E8500@4.01GHz .... 19 "širokoúhlá Rozlišení'1280 do 720 ', brzy 22" široký i naděje, i když ty peníze :).... ummm cokoli zeptejte;) im trochu teplota freek. tak nesnáším, když věci běží horký. tak v případě, že karta je sergested že běží poměrně teplé pak také některé sergest chlazení pro mě:) Děkuji mnohokrát za jakékoliv odpovědi, pokud jde o jakékoli informace nebo něco:) děkuju (oh a učinit z něj nvidia) díky |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na toto vlákno, karbon jen aktualizováno pro kompletní sestavení počítače a existuje sekce pro grafické karty. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Pokud Pamatuji správně číst závitu, vaše preference pro nVidia a váš rozpočet to naznačuje, že jedním z řady 9600. Ačkoli, pokud byste mohli natáhnout pár liber více (lol Jsem Američan a nemám ponětí, kolik stojí jeden liber, nebo dokonce to, co je) bych navrhnout 9800GX2, miluji mine. Mám dva z nich, ale opravdu jen jeden, a ne, že to není nabídka k prodeji jeden z dolu lol. |
|
| |||
| |||
| oh nazdraví Bubbu;) a 100 liber říkají mi bude 200 dolarů a to i blízko nebo tam. díky. btw, pokud by mohl a chtěl bych, aby perchase z overclockers.co.uk pokud posible, ale samozřejmě pokud theres slušnější asi, potom: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získejte ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, pro které spíše 4850 nebo 4870, je ideální. Líbí se mi, 9600GT, ale jakmile se dostanete až na 22 "1680 × 1050 je to chystá spustit uškodí. 9800GX2 by neměl být příliš špatně, ale nemyslím si, že budete potřebovat další VRAM a je to 100 dolarů více. V tu chvíli jsem ' Raději mít 4870. Vzhledem k tomu, že ceny ve Spojeném království, mají tendenci být mnohem vyšší než v USA, a 4850 by mělo být jen o perfektní pro váš rozpočet. Další čas tráví méně na váš procesor, základní deska, a PSU a na vaší GPU / sledovat! A E8400/P35/550W Corsair by byl v rozporu s 5% spec vašeho systému, zejména v tak nízkém rozlišení!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Si můžete vyzvednout jedno 4870 asi 170 GBP. Pak dostanete slušné chladiče stejně. http://www.ebuyer.com/product/146429 A 4850 a slušné aftermarket chladič vyjde na asi £ 140 - £ 150 so theres je opravdu málo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hmm, děkujeme za zpětnou vazbu, vaše všechny v dobrém:) ale im nvidia na srdce: ( ale opravdu všechny im zajímá je, jak hladký bude hrát CoD4. a fps. tak kolik větší rozdíl by to udělat? mezi 4870 a 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| jeden 6600gt bude hrát CoD4. neměli byste bílého rytíře-skupina lidí v čisté místnosti nad druhým. neexistuje žádný bod. jsou to asi stejné, na 4870 je levnější o newegg a je nekonečně studenější, jakmile opravit fanoušek, je to také to, že série méně hlučné. pokud 1gpu jediné kartě můžete porazil 2gpu jediné kartě si myslím, že je jasnou volbou, ale YMMV.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| žádná potřeba pro přístup Carbon. a pokud u havnt všiml im z uk. tak newegg nepřichází v úvahu. |
|
| |||
| |||
| neexistuje žádný přístup. je to velmi nepravděpodobné, jinde se 9800GX2 je levnější než 4870 - když to je, dostat se všemi prostředky, ale především kritika stále platí.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s grafickou kartu Volba | marko | Drives & Removable Media | 2 | 21.září 2009 14:40 |
| Potřebujete pomoc s grafickou kartu Volba | marko | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16.září 2009 11:11 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Grafické karty volby | pleasehelpme | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2007 16:08 |
| Nová grafická karta | Kane | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. července 2007 13:44 |
| Thread Nástroje | |
| |