![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| καλά έχω ένα προϋπολογισμό £ 200 ή να λάβει £ 10 εδώ ή εκεί. και θ surpose θα μπορούσαν να επενδύσουν περισσότερα σε ορισμένες, αν είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο. αλλά οι φίλοι μου,:) i havnt πραγματικά διατηρείται στην κορυφή με το σύνολο των νέων εργαλείων. έτσι im δεν είστε σίγουροι για το τι θα ήταν η καλύτερη προσφορά για μένα atm. και αναρωτιούνται αν θα μπορούσε να βοηθήσει παιδιά με. im λειτουργία 1000W enermax γαλαξία, asus απεργός τύπου ΙΙ Intel E8500@4.01GHz .... 19 "ευρεία οθόνη, ψήφισμα'1280 από 720», σύντομα θα γίνουν 22 "ευρεία ελπίζω, όταν έχω τα χρήματα :).... ummm απλώς να ρωτήσω κάτι άλλο?) im a bit of θερμοκρασία Freek. Γι 'αυτό το μίσος, όταν εκτελεί τα πράγματα ζεστό. έτσι ώστε αν μια κάρτα sergested είναι ότι τρέχει αρκετά θερμό τότε sergest επίσης ορισμένες ψύξης για μένα:) ευχαριστώ πάρα πολύ για τυχόν απαντήσεις, σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία ή οτιδήποτε:) ευχαριστώ (Αχ και να το nvidia) ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δείτε αυτό το νήμα, Carbon μόλις ενημερώθηκε ότι για την πλήρη κατασκευή του υπολογιστή και υπάρχει ένα τμήμα για τις κάρτες γραφικών. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Αν θυμάμαι καλά από την ανάγνωση το νήμα, την προτίμησή σας για την nVidia, και τον προϋπολογισμό σας, θα προτείνει το 9600 μια από τις σειρές. Αν και αν θα μπορούσε να τεντώσει μερικές λίρες περισσότερο (lol Είμαι ένας Αμερικανός και δεν έχουν ιδέα πόσο αξίζει λίρες, ή ακόμη και γι 'αυτό που είναι) θα πρότεινα την 9800GX2, μου αρέσει το δικό μου. Έχω δύο από αυτά, αλλά στην πραγματικότητα μόνο που χρειάζεται είναι μία, και ΟΧΙ αυτό δεν είναι μια προσφορά για να πωλήσει ένα από δικό μου lol. |
|
| |||
| |||
| oh cheers Bubba?) και £ 100 για να πω εγώ, θα είναι $ 200 έως και πολύ κοντά ή εκεί. ευχαριστώ. BTW, αν και θα μπορούσε θα ήθελα να perchase από overclockers.co.uk αν POSIBLE αλλά φυσικά αν Theres πολλά για μια καλύτερη, τότε: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποκτήστε ένα ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, για το πολύ ένα 4870 ή 4850 είναι ιδανικό. Μου αρέσει η 9600GT, αλλά μια φορά θα έχετε μέχρι και 22 "1680 × 1050 πρόκειται να αρχίσουν να πληγώνει. 9800GX2 δεν θα ήταν τόσο κακή, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται το επιπλέον VRAM και είναι $ 100 περισσότερα. Σε εκείνο το σημείο Ι" δ μάλλον έχει 4870. Δεδομένου ότι οι τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο τείνουν να είναι πολύ υψηλότερες από τις ΗΠΑ, το 4850 θα πρέπει μόνο να είναι τέλειο για τον προϋπολογισμό σας. Την επόμενη φορά που ξοδεύουν λιγότερα για την CPU, μητρική πλακέτα, και PSU και περισσότερο με το GPU / παρακολουθούν! Μια E8400/P35/550W Corsair θα εκτελεστεί μέσα σε 5% spec του συστήματός σας, ιδίως σε μια τόσο χαμηλή ανάλυση!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε να pickup ενός 4870 για περίπου £ 170. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε έναν αξιοπρεπή δροσερότερες επίσης. http://www.ebuyer.com/product/146429 Μια 4850 και μια αξιοπρεπή aftermarket cooler έργα να είναι περίπου £ 140 - £ 150 Theres τόσο λίγο σε αυτό πραγματικά.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Χμμ, σας ευχαριστώ πολύ για την επιστροφή των ζωοτροφών, κατά καλό όλων σας:) αλλά im nvidia στο επίκεντρο: ( αλλά στην πραγματικότητα όλα im ενδιαφέρει είναι πώς θα παίξει ομαλή cod4. και fps. έτσι πόσο μεγαλύτερη διαφορά θα κάνει; μεταξύ του 4870 και μια 9800GX2; |
|
| |||
| |||
| μία 6600gt θα παίξει cod4. δεν πρέπει να το λευκό-ιππότης μιας ομάδας ανθρώπων σε καθαρά δωμάτια σε σχέση με μια άλλη. δεν υπάρχει σημείο. τους είναι περίπου ίση, το 4870 είναι φθηνότερη για newegg και είναι απείρως πιο δροσερό αφού καθορίζει ο ανεμιστήρας, είναι επίσης για μία πολύ λιγότερο θορυβώδη. 1gpu αν μια ενιαία κάρτα, μπορεί να κερδίσει ενα 2gpu ενιαία κάρτα, πιστεύω ότι είναι η προφανής επιλογή αλλά YMMV.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| δεν χρειάζεται για τη στάση του άνθρακα. και αν παρατηρήσει u havnt im από το Ηνωμένο Βασίλειο. newegg είναι τόσο έξω από το θέμα. |
|
| |||
| |||
| δεν υπάρχει στάση. Είναι εξαιρετικά απίθανο αλλού η 9800GX2 είναι φτηνότερο από το 4870 - αν είναι, θα το κάνουμε να με όλα τα μέσα, αλλά η παραπάνω κριτική εξακολουθεί να ισχύει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Κάρτα Γραφικών Επιλογή | marko | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 21 του Σεπτεμβρίου 2009 14:40 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Κάρτα Γραφικών Επιλογή | marko | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Σεπτεμβρίου 2009 11:11 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Κάρτα γραφικών επιλογή | pleasehelpme | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2007 16:08 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών | Kane | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 26 Ιουλ 2007 13:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |