![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dobro imam 200 £ proračuna dati ili uzeti 10 £ ovdje ili ondje. i ja surpose mogli investirati u nešto više, ako je to zaista isplati. ali moje prijatelje:) ja havnt zaista držati na vrhu, sa svim novim opremom. tako da im ne siguran što bi bilo najbolje za mene posla bankomata. i pitate ako te momački mogao pomoć mene vanjska strana. im trčanje 1000W enermax galaksija, ASUS štrajkač II Formula Intel E8500@4.01GHz .... 19 "široki zaslon, rezolucija 720 by'1280 ', uskoro biti 22" široki nadam se, kada sam dobio novac :).... ummm ništa drugo samo pitati;) im malo temperaturi freek. pa ja mrzim kad se stvari prikazuju vruća. pa ako se kartica sergested koji teče prilično topla pa su neki sergest hlađenja za mene:) Thank you very very much za bilo kakve odgovore, u pogledu bilo koje informacije ili bilo što:) hvala vam (oh i čine ga nvidia) hvala |
|
| |||
| |||
| Check out this thread, samo Carbon ažuriran za izgradnju kompletne računalne i ima dio o grafičkom karticom. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ako JA sjećati se korektno čitanje iz slijedu, Vašoj želji za nVidia, i svoj proračun, to ukazuje na jedan od 9600 serije. Iako se, ako bi mogao protežu nekoliko funta više (lol Ja sam Amerikanac i nemam pojma koliko je jedna funta vrijedi, ili čak i ono što je) Ja bih predlažemo 9800GX2, volim mina. Imam dva od njih, ali stvarno samo jedan, a ne da nije ponuditi na prodaju jednog od mina lol. |
|
| |||
| |||
| oh nazdravlje Bubba;) i recite mi £ 100 do $ 200 bi bilo dobro da se u neposrednoj blizini ili tamo. hvala. btw ako u mogao bih želio perchase ga s overclockers.co.uk ako posible ali ofcourse ako theres bolji posao oko, onda: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nabavite ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, za toliko jedna 4850 ili 4870 je idealan. Sviđa mi se 9600GT, ali kad jednom ostvarite popust do 22 "1680 × 1050 To će početi ranjavanje. 9800GX2 neće biti previše loša, ali ja ne mislim trebate dodatni VRAM i to je 100 dolara više. U tom trenutku sam ' d radije su 4870. Od cijenama u Velikoj Britaniji imaju tendenciju da se mnogo veći nego u SAD, a 4850 bi trebao biti samo o savršenom za svoj proračun. Sljedeći put manje troše na vaš CPU, matične ploče, a PSU i još mnogo toga na vašem GPU / monitor! A E8400/P35/550W gusarski brod bi pokrenuti u roku od 5% spec. vašeg sustava, ESP na takvu nisku rezoluciju!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Možete kurva jedna £ 4870 za oko 170. Onda dobijete pristojan i hladnjak. http://www.ebuyer.com/product/146429 A 4850 i pristojan aftermarket hladnjaci radovi su se oko £ 140 - £ 150 tako theres malo ga stvarno.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hmm, puno hvala za feed back, vaš sve v dobar:) ali im nvidia u srcu: ( ali zaista svi zainteresirani im je glatka kako će igrati cod4. i fps. pa koliko je veća razlika bi to napraviti? između 4870 i 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| jedna 6600gt će igrati cod4. Ne-bijeli vitez skupinu ljudi u čistim sobama nad drugom. nema točke. oni su oko jednaka je 4870 jeftinija na newegg i beskrajno hladnjaci jednom kad popravili navijač, ona je i pakao od puno manje upadljiv. ako je 1gpu single kartici mogu tuku jedan 2gpu single karticu mislim da je to očigledan izbor ali YMMV.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| nema potrebe za odnos ugljika. i ako je u havnt primjetio IM iz Velike Britanije. newegg tako da ne dolazi u obzir. |
|
| |||
| |||
| nema stav. to je vrlo vjerojatno i drugdje na 9800GX2 je jeftiniji od 4870 - ako je, preuzmite ga svim sredstvima, ali je iznad kritike i dalje primjenjivati.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebate li pomoć s Grafička kartica Choice | marko | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 21 rujan 2009 14:40 |
| Trebate li pomoć s Grafička kartica Choice | marko | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16 rujan 2009 11:11 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Grafička kartica izbor | pleasehelpme | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2007 16:08 |
| Novi Graphics Card | Kane | Graphics Cards & Monitors | 12 | 26. srpnja 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |