![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| és van egy 200 £ költségvetés adja, vagy £ 10 ide vagy oda. és én surpose volna beruházni még ha ez tényleg megéri. de a barátaim:) i havnt igazán tartani a tetején az összes új halászfelszerelés. im so nem biztos benne, hogy mi lenne a legjobb ajánlatot nekem atm. és gondoltam, ha a srácok segíthet rajtam. im futó 1000W enermax galaxis, Asus Striker II formula Intel E8500@4.01GHz .... 19 "széles képernyő, a 720 felbontás'1280 ', amely hamarosan 22" széles Remélem, mikor én kap pénzt :).... Ummm bármi mást csak kérdezni;) im egy kis hőmérséklet Freek. úgy utálom, amikor a cucc fut meleg. így ha egy kártya van sergested, hogy fut, akkor is elég meleg sergest valami hűtés nekem:) köszönöm nagyon szépen a válaszokat, ami minden olyan információt, vagy valami:) köszönöm (oh, és így az nVidia) köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nézd meg ezt a téma, a szén-frissítés csak egy-egy komplett számítógépet építeni és van egy, a grafikus kártyák. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ha jól emlékszem az olvasó a téma, az előnyben részesíti az nVidia, és a költségvetés, azt sugallja, az egyik a 9600 sorozat. Bár ha stretch néhány fontom több (lol vagyok amerikai és fogalmam sincs, hogy mennyit ér egy font, sőt, mi van), I would suggest a 9800GX2, szeretem az enyémet. Nekem van kettő is, de igazán csak akkor van szükség, és NEM ez nem egy ajánlatot, hogy eladja az egyik az enyém lol. |
|
| |||
| |||
| oh cheers Bébé;) és mondjuk 100 £ nekem lenne 200 $ U is közel, vagy ott. köszönöm. btw, ha u is szeretném perchase azt overclockers.co.uk ha posible de persze, ha ott jobb kezelése körül, akkor: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szerezzen be egy ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, az, hogy sok a 4850 vagy a 4870 ideális. Tetszik a 9600GT, de ha egyszer kap legfeljebb 22 ", 1680 × 1050, hogy megyek, hogy fáj. 9800GX2 nem lenne rossz, de azt hiszem, nem kell extra VRAM és ez $ 100 more. Ekkor én inkább a 4870. Mivel az árak az Egyesült Királyságban általában sokkal magasabb, mint az USA-ban, a 4850 kellene csak a tökéletes a költségvetést. Legközelebb kevesebbet költsön az Ön CPU, alaplap és a tápegység és a saját GPU / monitor! A Corsair E8400/P35/550W lenne az 5%-spec az a rendszer, ESP olyan alacsony felbontású!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
A pickup egy 4870 kb 170 £. Ezután kap egy tisztességes hűvösebb is. http://www.ebuyer.com/product/146429 A 4850 és a tisztességes munka utáni hűvösebb ki kb £ 140 - £ 150 így ott kicsit meg igazán.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hmm, nagyon köszönöm a visszajelzést, akkor minden a jó:) de im nvidia a szívem: ( de tényleg minden im érdekli, hogy milyen sima fog játszani cod4. és fps. igen, mekkora a különbség nagyobb lenne az? között a 4870 és 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| a 6600gt lesz játszani cod4. ne fehér lovag egy csoport a tiszta szoba másik felett. Nincs értelme. Õk körülbelül megegyezik a 4870 olcsóbb a newegg és végtelenül hűvösebb, ha megállapítják a ventilátor, ez is egy pokoli sok kevésbé zajosak. Ha egy egységes 1gpu kártya verte a 2gpu egyetlen kártyát azt hiszem, hogy ez a nyilvánvaló választás, de YMMV.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| nem szükséges, hogy a hozzáállás Carbon. és ha u havnt észre im az Egyesült Királyságban. newegg így van-e a kérdést. |
|
| |||
| |||
| nincs hozzáállás. Ez nagyon valószínűtlen a 9800GX2 máshol olcsóbb, mint a 4870 - ha így van, hogy azt minden eszközzel, de a fenti kritikák továbbra is alkalmazni kell.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége a grafikus kártya kiválasztása | marko | Drives & Removable Media | 2 | Szeptember 21, 2009 14:40 |
| Segítségre van szüksége a grafikus kártya kiválasztása | marko | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 16, 2009 11:11 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Grafikus kártya választása | pleasehelpme | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2007 16:08 |
| Új Grafikus kártya | Kane | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 26. július 2007 13:44 |
| Téma eszközök | |
| |