![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי תקציב 200 £ לתת או לקחת £ 10 כאן או שם. surpose ואני יכול להשקיע עוד כמה אם היא באמת שווה את זה. אבל את החברים שלי,:) אני באמת havnt שמרו על הדף, עם כל הציוד החדש. IM לא כל כך בטוח מה יהיה הכי טוב בשבילי להתמודד ATM. ואת תוהה אם אתם יכולים לעזור לי. IM להופיע 1000W enermax Galaxy, ASUS שובת הנוסחה השנייה אינטל E8500@4.01GHz .... 19 "מסך רחב, ברזולוציה 720 על ידי'1280 ', עוד מעט יהיה 22" רחב, אני מקווה, כאשר אני מקבל את הכסף :).... ummm פשוט לשאול כל דבר אחר;) IM מעט של הטמפ freek. אז אני שונא את זה כאשר הדברים פועל חם. אז אם כרטיס sergested כי הוא פועל בהגינות חם אז גם קצת sergest הקירור לי:) תודה רבה רבה על כל התשובות, לגבי כל מידע או משהו כזה:) תודה (אה ולהפוך אותו Nvidia) תודה |
|
| |||
| |||
| בדוק את זה פתיל, Carbon רק עדכון זה עבור מחשב מלאה לבנות, ויש קטע על כרטיסי מסך. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ אם אני זוכר נכון מ לקרוא את פתיל, את ההעדפות שלך עבור nvidia, וכן את התקציב, הוא מציע את אחד סדרה 9600. אף אם אתה יכול לנהוג כמה לירה יותר (LOL אני אמריקאי ואין לי מושג כמה א לירה שווה, או אפילו מה הוא אחד) הייתי מציע את 9800GX2, אני אוהב את שלי. יש לי שניים מהם אבל באמת צריך רק אחד, ולא זה לא מציע למכור אחד שלי LOL. |
|
| |||
| |||
| הו Cheers Bubba;) ואומר לי: 100 £ יהיה 200 $ ל U גם ליד או שם. תודה. btw U אם יכולתי הייתי רוצה perchase אותו אם overclockers.co.uk posible אבל ודאי אם theres להתמודד טוב יותר בנושא, אז: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קבל ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, עבור כל כך הרבה על 4850 או 4870 הוא אידיאלי. אני אוהב את 9600GT אבל לאחר שתקבל עד 22 "1680 × 1050 זה הולך להתחיל פוגע. 9800GX2 לא היה רע, אבל אני לא חושב שאתה צריך את תוספת VRAM וזה עוד 100 $. בשלב זה אני מעדיף להיות 4870. מאז המחירים בבריטניה נוטים להיות הרבה יותר גבוה מזה של ארה"ב, של 4850 אמור להיות כמעט מושלם עבור התקציב שלך. בפעם הבאה להשקיע פחות על מעבד, לוח האם, ואת PSU ועוד שלך GPU / לפקח! א E8400/P35/550W Corsair היה לרוץ בתוך 5% spec של המערכת, esp בשעה כזו ברזולוציה נמוכה!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה יכול איסוף של 4870 כ £ 170. לאחר מכן אתה מקבל הגון Cooler גם כן. http://www.ebuyer.com/product/146429 ת 4850 ו הגון aftermarket Cooler פועל יוצא להיות בערך £ 140 - £ 150 ולכן theres הקטן בו באמת.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| הממ, תודה רבה עבור ההזנה בחזרה, את כל V טוב:) אבל ב-IM Nvidia לב: ( אבל באמת כל IM מתעניין איך היא חלקה היא לשחק cod4. ו fps. איך כל כך הרבה יותר גדול של ההבדל היה לעשות את זה? בין 4870 ו 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| א 6600gt יהיה לשחק cod4. אתה לא צריך סוס לבן, קבוצה של אנשים נקיים חדרים על פני אחרת. אין נקודה. הם בערך שווים, של 4870 הוא זול יותר ב newegg והיא infinitely Cooler לאחר תיקון המאוורר, זה גם חתיכת הרבה פחות מרעיש. במקרה של כרטיס בודד 1gpu יכול להכות על כרטיס בודד 2gpu אני חושב שזה ברור את ברירה אלא YMMV.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לא צריך את הגישה Carbon. ואם U havnt הבחין IM מבריטניה. newegg כך הוא לא בא בחשבון. |
|
| |||
| |||
| אין יחס. זה מאוד לא סביר אחר של 9800GX2 הוא זול יותר מאשר 4870 - אם היא, לקבל את זה על ידי כל אמצעי, אבל עדיין מעל ביקורת החל.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה עם בחירת כרטיס גרפי | marko | כוננים & נשלפת | 2 | 21 ספטמבר 2009 14:40 |
| צריך עזרה עם בחירת כרטיס גרפי | marko | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16 ספטמבר 2009 11:11 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| כרטיס מסך בחירה | pleasehelpme | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2007 16:08 |
| כרטיס מסך חדש | Kane | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 26 יולי 2007 13:44 |
| שרשרת כלים | |
| |