![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| dobrze i ma dać budżet £ 200 lub £ 10 lub tutaj. i ja surpose mogłyby inwestować w bardziej jeśli jest to naprawdę warto. ale moi przyjaciele,:) i naprawdę havnt trzymane w górę z nowych narzędzi. tak im nie masz pewności, co byłoby dla mnie najlepszą ofertę atm. i zastanawiasz się, jeśli ludzie mogą pomóc mnie. im prowadzenie 1000W enermax galaktyki, ASUS Striker II wzorem Intel E8500@4.01GHz .... 19 "szeroki ekran, rozdzielczość 720 przez'1280", a wkrótce 22 "szerokości i nadzieję, kiedy ja dostać pieniądze :).... ummm nic innego tylko zapytać;) im trochę temperatury Freek. I tak go nienawidzą, gdy jest uruchomiony stuff gorąca. więc jeśli karta jest sergested że działa dość gorące następnie także sergest niektórych chłodzenia dla mnie:) dziękuję bardzo bardzo za odpowiedzi, dotyczące wszelkich informacji lub coś:) dziękuję (oh i to nvidia) dzięki |
|
| |||
| |||
| Sprawdź tego wątku, tylko węgla aktualizacja to kompletny komputer na budowę i znajduje się w sekcji kart graficznych. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Jeśli dobrze pamiętam z lektury wątku, preferencje dla nVidii, i budżet, to sugeruje, że jednym z serii 9600. Chociaż, jeżeli można rozciągnąć na kilka funtów więcej (lol I'm an American i nie mają pomysłu jak dużo funciaków warto, a nawet to, co jeden) Chciałbym zasugerować 9800GX2, uwielbiam moje. Mam dwa z nich, ale naprawdę tylko jeden, i NO, że nie stanowi oferty sprzedaży jednego z kopalni lol. |
|
| |||
| |||
| oh cheers Bubba;) i powiedzieć, £ 100 do mnie będzie 200 dolarów, aby również i tam lub w pobliżu. dzięki. btw u może chciałbym perchase z overclockers.co.uk posible ale jeśli oczywiście jeśli theres lepszą ofertę temat, a następnie: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get a ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, do tego dużo 4850 lub 4870 jest idealny. Lubie 9600GT ale po wstawać do 22 "1680 × 1050 go słychać, aby rozpocząć hurting. 9800GX2 nie byłoby zbyt zły, ale nie sądzę, musisz dodatkowych VRAM i to 100 dolarów więcej. W tym miejscu" d raczej mieć 4870. Ponieważ ceny w Wielkiej Brytanii są zazwyczaj znacznie wyższe niż w Stanach Zjednoczonych, a tylko ok. 4850 powinien być idealny dla budżetu. Dalej spędzać mniej czasu na swoje procesora, płyty głównej i PSU i więcej na swoje GPU / monitora! A E8400/P35/550W Corsair byłaby w ciągu 5% spec twojego systemu, zwłaszcza w takiej niskiej rozdzielczości!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Możesz odebrać jedno 4870 około 170 GBP. Następnie pojawi się godnej chłodnicy oraz. http://www.ebuyer.com/product/146429 W 4850 i godnej wtórnym chłodnicy działa obecnie na około £ 140 - £ 150 theres tak naprawdę niewiele.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hmm, dziękuję bardzo za paszy wstecz, wszystkie swoje przeciwko dobra:) ale im nvidia na sercu: ( ale naprawdę im wszystkim zainteresowanym w sposób gładki będzie odgrywać cod4. i fps. tak jak wiele większą różnicą byłoby to uczynić? między 4870 a 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| jeden 6600gt odegra cod4. nie należy białego rycerza grupę osób w czyste pokoje nad inną. nie ma sensu. they're równych, w 4870 jest tańszy o newegg i jest nieskończenie chłodnicy po naprawić wentylator, to również piekło o wiele mniej hałaśliwych. jeśli 1gpu pojedynczej karty może dać sygnał do 2gpu pojedynczej karty Myślę, że jest oczywiste, ale wybór YMMV.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| nie potrzebują postawa węgla. a jeśli u havnt zauważyłem im z Wielkiej Brytanii. tak newegg jest obecnie kwestia. |
|
| |||
| |||
| nie postawy. jest wysoce nieprawdopodobne, w innych miejscach 9800GX2 jest tańsze niż w 4870 - jeśli to jest jej na wszelkie sposoby, ale przede krytyki nadal obowiązują.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |