mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Ai nevoie de ajutor cu placă grafică alegere

Reply

Thread Tools
Old 22 august 2008, 12:12
Grupul de stat

si am un buget de £ 200 oferi sau de a lua £ 10 aici sau acolo.
şi i surpose ar putea investi în ceva mai mult în cazul în care acesta este într-adevăr merită.

dar prietenii mei,:) i havnt adevărat păstrate pe sus, cu toate uneltele noi. atât de important nu sunt sigur ce ar fi cea mai bună afacere pentru mine atm.
şi întrebam dacă voi putea sa ma ajuti.

im rulează 1000W enermax galaxie, Asus Striker II Formula

Intel E8500@4.01GHz .... 19 "ecran lat,'1280 rezoluţie de 720", în curând să fie 22 "wide Sper ca, atunci când i rost de bani :).... ummm doar cere nimic altceva;)

im un pic de o temperatură freek. deci Nu-mi place când lucrurile se execută fierbinte. astfel încât, dacă o carte este sergested care ruleaza destul de cald apoi sergest de asemenea, unele de răcire pentru mine:)
Mulţumesc foarte foarte mult pentru orice răspunsuri, cu privire la orice informaţii sau ceva de genul asta:) va multumesc

(oh şi de a le face nvidia)

mulţumesc
Old 22 august 2008, 12:33
Grupul de donator

Verificaţi acest fir, de carbon doar actualizat-o pentru un computer construi şi nu există o secţiune de pe carduri de grafica.

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Dacă îmi amintesc bine de la firul de lectură, vă preferinţa pentru nVidia, şi de bugetul dvs., acesta sugerează o serie de 9600. Deşi, dacă ai putea stretch câteva lire mai mult (lol Eu sunt un american si nu au nici o idee cât de mult este în valoare de o liră, sau chiar ceea ce este o) Aş sugera 9800GX2, iubesc meu. Am două dintre ele, dar numai cu adevărat nevoie de unul, si nici asta nu este o ofertă de a vinde o de-a mea lol.
Old 22 august 2008, 15:29
Grupul de stat

oh Bubba noroc;) şi spune £ 100 pentru a-mi-ar fi de $ 200 la u bine sau în apropierea acolo. mulţumesc.

BTW, dacă ar putea u i-ar plăcea să-l de la perchase overclockers.co.uk dacă este posibil, dar desigur, dacă theres trata despre o mai bună, atunci: D
Old 22 august 2008, 17:18
Moderator Group

Ia un ATI 4870

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 23 august 2008, 13:08
Grupul de donator

Da, pentru că de mult un 4850 sau 4870 este ideal. Îmi place de 9600GT, dar odată ce te până la 22 "1680 × 1050 va începe doare. 9800GX2 nu ar fi prea rău, dar nu cred că aveţi nevoie de extra VRAM si este 100 dolari mai mult. În acel moment mi - Prefer să aibă un 4870. Deoarece preţurile din Marea Britanie tind să fie mult mai mare decât în SUA, un 4850 ar trebui să fie doar despre perfect pentru bugetul dumneavoastră.

Data viitoare cheltui mai puţin de pe procesor, placa de bază, şi PSU şi mai mult de pe GPU / monitor! Un vas de piraţi E8400/P35/550W ar fi de 5% spec. din sistemul dvs., esp la un astfel de joasă rezoluţie!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 23 august 2008, 14:14
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Da, pentru că de mult un 4850 sau 4870 este ideal. Îmi place de 9600GT, dar odată ce te până la 22 "1680 × 1050 va începe doare. 9800GX2 nu ar fi prea rău, dar nu cred că aveţi nevoie de extra VRAM si este 100 dolari mai mult. În acel moment mi - Prefer să aibă un 4870. Deoarece preţurile din Marea Britanie tind să fie mult mai mare decât în SUA, un 4850 ar trebui să fie doar despre perfect pentru bugetul dumneavoastră.
În seria 48xx nu par a fi prea rău valoare.

Puteţi să o evacuare pentru circa 4870 de £ 170. Apoi, va primi un cooler decent, de asemenea.

http://www.ebuyer.com/product/146429

A 4850 şi un cooler decent Aftermarket lucrări a fi despre £ 140 - £ 150 deci theres puţin adevărat în el.

Old 24 august 2008, 11:36
Grupul de stat

hmm, vă mulţumesc foarte mult pentru feedback, toate v-vă bine:)
dar im nvidia la inima: (
dar de fapt toate im este interesat de buna cum se va juca cod4. şi fps. atât cât de mult de o mai mare diferenta ar face-o? dintre un 4870 şi un 9800GX2?
Old 24 august 2008, 11:58
Grupul de donator

un 6600gt va juca cod4. nu trebuie să-cavaler alb-un grup de persoane în camere curate peste altul. nu e nici un rost.

acestea sunt aproximativ egale, în 4870 este mai ieftin de pe newegg si este infinit mai răcoare, o dată să-l repari ventilatorul, este, de asemenea, o dracu 'de mult mai puţin zgomotoase. în cazul în care o singură carte 1gpu poate mai mult de o singură carte 2gpu Cred că este evident, dar alegerea YMMV.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 24 august 2008, 15:06
Grupul de stat

nu este nevoie de atitudine de carbon.
şi, dacă este u havnt observat im din Marea Britanie. newegg este atât de ieşit din discuţie.
Old 24 august 2008, 15:28
Grupul de donator

nu exista nici o atitudine. Este foarte puţin probabil în altă parte a 9800GX2 este mai ieftin decât în 4870 - în cazul în care este, ia-l de toate mijloacele, dar criticile de mai sus se aplică în continuare.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.