menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Potrebujete pomoc s grafickou kartou voľby

Reply

Thread Tools
Old 22. augusta 2008, 12:12
Člen Skupina

Default Potrebujete pomoc s grafickou kartou voľby

i já mám 200 libier rozpočtu dať alebo vziať 10 libier tu alebo tu.
a aj surpose by mohla investovať do nejakej väčší, ak je naozaj stojí za to.

ale moji priatelia,:) aj havnt skutočne držané na vrchole všetkých nových zariadení. im tak si nejsem jistá, co by bolo najlepšie riešenie pre mňa atm.
a přemýšlela, ak vás mohol pomôžte mi.

im Beh 1000W enermax galaxii, asus štrajkujúci II vzorca

Intel E8500@4.01GHz .... 19 "širokouhlá Rozlišení'1280 do 720 ', čoskoro 22" široký i nádej, aj keď tie peniaze :).... ummm čokoľvek opýtajte;)

im trochu teplota Freek. tak neznášam, keď veci bežia horúci. tak v prípade, že karta je sergested že beží pomerne teplej potom aj niektoré sergest chladenie pre mňa:)
Děkuji mnohokrát za akékoľvek odpovede, pokiaľ ide o akékoľvek informácie alebo niečo:) děkuju

(oh a urobiť z neho nvidia)

vďaka
Old 22. augusta 2008, 12:33
Darcu Skupina

Pozrite sa na toto vlákno, karbon len zaktualizovaný pre kompletné zostavenie počítača a existuje sekcia pre grafické karty.

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/

Ak Pamätám správne čítať závitu, vaše preferencie pre nVidia a váš rozpočet to naznačuje, že jedným z radu 9600. Hoci, ak by ste mohli natáhnout pár libier viac (lol Som Američan a nemám potuchy, koľko stojí jeden libier, alebo dokonca to, čo je) bych navrhnúť 9800GX2, milujem mine. Mám dva z nich, ale naozaj len jeden, a nie, že to nie je ponuka na predaj jeden z bane lol.
Old 22. augusta 2008, 15:29
Člen Skupina

oh nazdraví Bubba;) a 100 libier hovoria mi bude 200 dolárov a to aj blízko alebo tam. vďaka.

btw, ak by mohol a chtěl bych, aby perchase z overclockers.co.uk ak posible, ale samozrejme ak Theres slušnější asi, potom: D
Old 22. augusta 2008, 17:18
Moderátor skupiny

Získajte ATI 4870

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 23. augusta 2008, 13:08
Darcu Skupina

Jo, pre ktoré skôr 4850 alebo 4870, je ideálny. Páči sa mi, 9600GT, ale akonáhle sa dostanete až na 22 "1680 × 1050 je to chystá spustiť uškodí. 9800GX2 by nemal byť príliš zle, ale nemyslím si, že budete potrebovať ďalšie VRAM a je to 100 dolárov viac. V tú chvíľu som ' Radšej mať 4870. Vzhľadom k tomu, že ceny v Spojenom kráľovstve, majú tendenciu byť oveľa vyššia ako v USA, a 4850 by malo byť len o perfektné pre váš rozpočet.

Ďalšie čas trávia menej na váš procesor, základná doska, a PSU a na vašej GPU / sledovať! A E8400/P35/550W Corsair by bol v rozpore s 5% spec vášho systému, najmä v tak nízkom rozlíšení!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 23. augusta 2008, 14:14
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Jo, pre ktoré skôr 4850 alebo 4870, je ideálny. Páči sa mi, 9600GT, ale akonáhle sa dostanete až na 22 "1680 × 1050 je to chystá spustiť uškodí. 9800GX2 by nemal byť príliš zle, ale nemyslím si, že budete potrebovať ďalšie VRAM a je to 100 dolárov viac. V tú chvíľu som ' Radšej mať 4870. Vzhľadom k tomu, že ceny v Spojenom kráľovstve, majú tendenciu byť oveľa vyššia ako v USA, a 4850 by malo byť len o perfektné pre váš rozpočet.
V sérii 48xx nezdá byť príliš zlé hodnoty.

Si môžete vyzdvihnúť jedno 4870 asi 170 GBP. Potom dostanete dôstojnej chladiča rovnako.

http://www.ebuyer.com/product/146429

A 4850 a dôstojnej aftermarket chladič vyjde na asi £ 140 - £ 150 so Theres je naozaj málo.

Old 24. augusta 2008, 11:36
Člen Skupina

hmm, ďakujeme za spätnú väzbu, vaše všetky v dobrom:)
ale im nvidia na srdce: (
ale naozaj všetky im zaujíma je, ako hladký bude hrať CoD4. a fps. tak koľko väčší rozdiel by to urobiť? medzi 4870 a 9800GX2?
Old 24. augusta 2008, 11:58
Darcu Skupina

jeden 6600gt bude hrať CoD4. nemali by ste bieleho rytiera-skupina ľudí v čistej miestnosti nad druhým. neexistuje žiadny bod.

sú to asi rovnaké, na 4870 je lacnejšia o newegg a je nekonečne studenější, akonáhle opraviť fanúšik, je to tiež to, že séria menej hlučné. ak 1gpu jedinej karte môžete porazil 2gpu jedinej karte si myslím, že je jasnou voľbou, ale YMMV.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 24. augusta 2008, 15:06
Člen Skupina

žiadna potreba pre prístup Carbon.
a ak u havnt všiml im z uk. tak newegg neprichádza do úvahy.
Old 24. augusta 2008, 15:28
Darcu Skupina

neexistuje žiadny prístup. je to veľmi nepravdepodobné, inde sa 9800GX2 je lacnejšia ako 4870 - keď to je, dostať sa všetkými prostriedkami, ale predovšetkým kritika stále platí.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.