![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i já mám 200 libier rozpočtu dať alebo vziať 10 libier tu alebo tu. a aj surpose by mohla investovať do nejakej väčší, ak je naozaj stojí za to. ale moji priatelia,:) aj havnt skutočne držané na vrchole všetkých nových zariadení. im tak si nejsem jistá, co by bolo najlepšie riešenie pre mňa atm. a přemýšlela, ak vás mohol pomôžte mi. im Beh 1000W enermax galaxii, asus štrajkujúci II vzorca Intel E8500@4.01GHz .... 19 "širokouhlá Rozlišení'1280 do 720 ', čoskoro 22" široký i nádej, aj keď tie peniaze :).... ummm čokoľvek opýtajte;) im trochu teplota Freek. tak neznášam, keď veci bežia horúci. tak v prípade, že karta je sergested že beží pomerne teplej potom aj niektoré sergest chladenie pre mňa:) Děkuji mnohokrát za akékoľvek odpovede, pokiaľ ide o akékoľvek informácie alebo niečo:) děkuju (oh a urobiť z neho nvidia) vďaka |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa na toto vlákno, karbon len zaktualizovaný pre kompletné zostavenie počítača a existuje sekcia pre grafické karty. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Ak Pamätám správne čítať závitu, vaše preferencie pre nVidia a váš rozpočet to naznačuje, že jedným z radu 9600. Hoci, ak by ste mohli natáhnout pár libier viac (lol Som Američan a nemám potuchy, koľko stojí jeden libier, alebo dokonca to, čo je) bych navrhnúť 9800GX2, milujem mine. Mám dva z nich, ale naozaj len jeden, a nie, že to nie je ponuka na predaj jeden z bane lol. |
|
| |||
| |||
| oh nazdraví Bubba;) a 100 libier hovoria mi bude 200 dolárov a to aj blízko alebo tam. vďaka. btw, ak by mohol a chtěl bych, aby perchase z overclockers.co.uk ak posible, ale samozrejme ak Theres slušnější asi, potom: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získajte ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, pre ktoré skôr 4850 alebo 4870, je ideálny. Páči sa mi, 9600GT, ale akonáhle sa dostanete až na 22 "1680 × 1050 je to chystá spustiť uškodí. 9800GX2 by nemal byť príliš zle, ale nemyslím si, že budete potrebovať ďalšie VRAM a je to 100 dolárov viac. V tú chvíľu som ' Radšej mať 4870. Vzhľadom k tomu, že ceny v Spojenom kráľovstve, majú tendenciu byť oveľa vyššia ako v USA, a 4850 by malo byť len o perfektné pre váš rozpočet. Ďalšie čas trávia menej na váš procesor, základná doska, a PSU a na vašej GPU / sledovať! A E8400/P35/550W Corsair by bol v rozpore s 5% spec vášho systému, najmä v tak nízkom rozlíšení!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Si môžete vyzdvihnúť jedno 4870 asi 170 GBP. Potom dostanete dôstojnej chladiča rovnako. http://www.ebuyer.com/product/146429 A 4850 a dôstojnej aftermarket chladič vyjde na asi £ 140 - £ 150 so Theres je naozaj málo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hmm, ďakujeme za spätnú väzbu, vaše všetky v dobrom:) ale im nvidia na srdce: ( ale naozaj všetky im zaujíma je, ako hladký bude hrať CoD4. a fps. tak koľko väčší rozdiel by to urobiť? medzi 4870 a 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| jeden 6600gt bude hrať CoD4. nemali by ste bieleho rytiera-skupina ľudí v čistej miestnosti nad druhým. neexistuje žiadny bod. sú to asi rovnaké, na 4870 je lacnejšia o newegg a je nekonečne studenější, akonáhle opraviť fanúšik, je to tiež to, že séria menej hlučné. ak 1gpu jedinej karte môžete porazil 2gpu jedinej karte si myslím, že je jasnou voľbou, ale YMMV.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| žiadna potreba pre prístup Carbon. a ak u havnt všiml im z uk. tak newegg neprichádza do úvahy. |
|
| |||
| |||
| neexistuje žiadny prístup. je to veľmi nepravdepodobné, inde sa 9800GX2 je lacnejšia ako 4870 - keď to je, dostať sa všetkými prostriedkami, ale predovšetkým kritika stále platí.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |