![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добро имам 200 £ буџета дати или узети 10 £ овде или ондје. и ја сурпосе могли инвестирати у нешто више, ако је то заиста исплати. али моје пријатеље:) ја хавнт заиста држати на врху, са свим новим опремом. тако да им не сигуран шта би било најбоље за мене посла банкомата. и питате ако те момачки могао помоћ мене вањска страна. им трчање 1000У енермакс галаксије, Асус штрајкачи ИИ Формула Интел Е8500@4.01ГХз .... 19 "широки екран, резолуција 720 бы'1280 ', ускоро бити 22" широки надам се, када сам добио новац :).... уммм ништа друго само питати;) им мало температури фреек. па ја мрзим кад се ствари приказују врућа. па ако се картица сергестед који тече прилично топла па су неки сергест хлађења за мене:) Тханк ыоу веры веры муцх за било какве одговоре, у погледу било које информације или било шта:) хвала вам (ох и чине га НВИДИА) хвала |
|
| |||
| |||
| Цхецк оут тхис тхреад, само Царбон ажуриран за изградњу комплетне рачунарске и има део о графичком картицом. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...статион-18844/ Ако ЈА сећати се коректно читање из следи, вашој жељи за НВИДИА, и свој буџет, то указује на један од 9600 серије. Иако се, ако би могао протежу неколико фунта више (лол Ја сам Американац и немам појма колико је једна фунта вреди, или чак и оно што је) Ја бих предлажемо 9800ГКС2, волим мина. Имам два од њих, али стварно само један, а не да није понудити на продају једног од мина лол. |
|
| |||
| |||
| ох наздравље буббле;) и реците ми £ 100 до 200 $ би било добро да се у непосредној близини или тамо. хвала. бту ако у могао бих желео перцхасе га са оверцлоцкерс.цо.ук ако посибле али офцоурсе ако Тхереса бољи посао око, онда: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Набавите АТИ 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, за толико једна 4850 или 4870 је идеалан. Свиђа ми се 9600ГТ, али кад једном остварите попуст до 22 "1680 × 1050 То ће почети рањавање. 9800ГКС2 неће бити превише лоша, али ја не мислим треба додатни ВРАМ и то је 100 $ више. У том тренутку сам ' д радије су 4870. Од ценама у Великој Британији имају тенденцију да се много већи него у САД, а 4850 би требао бити само о савршеном за свој буџет. Следећи пут мање троше на ваш ЦПУ, матичне плоче, а псу и још много тога на вашем ГПУ / монитор! А Е8400/П35/550У гусарски брод би покренути у року од 5% спец вашег система, ЕСП на такву ниску резолуцију!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Можете курва једна £ 4870 за око 170. Онда добијете пристојан и хладњак. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/146429 А 4850 и пристојан афтермаркет фрижидери радови су се око £ 140 - £ 150 тако Тхереса мало га стварно.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| хмм, пуно хвала за феед бацк, ваш све в добар:) али им НВИДИА у срцу: ( али заиста сви заинтересовани им је глатка како ће играти цод4. и фпс. па колико је већа разлика би то направити? између 4870 и 9800ГКС2? |
|
| |||
| |||
| једна 6600гт ће играти цод4. Не-бели витез групу људи у чистим собама над другом. нема тачке. они су око једнака је 4870 јефтинија на неуегг и бескрајно фрижидери једном кад поправили навијач, она је и пакао од много мање упадљиво. ако је 1гпу сингле картици могу да туку један 2гпу сингле картицу мислим да је то очигледан избор али ЫММВ.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| нема потребе за однос угљеника. и ако је у хавнт приметио ИМ из Велике Британије. неуегг тако да не долази у обзир. |
|
| |||
| |||
| нема став. то је врло вероватно и другде на 9800ГКС2 је јефтинији од 4870 - ако је, преузмите га свим средствима, али је изнад критике и даље примењивати.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате Помоћ Графичка картица Избор | марко | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 21. Јул 2009 14:40 |
| Требате Помоћ Графичка картица Избор | марко | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16. Јул 2009 11:11 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Графичка картица избор | плеасехелпме | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2007 16:08 |
| Нови Грапхицс Цард | Кане | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 26. јула 2007 13:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |