![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| а в мене бюджет £ 200 в ту чи іншу £ 10 тут або там. surpose і я могла б інвестувати в деяких більше, якщо вона дійсно варто. але мої друзі:) Я дійсно havnt зберігатися на верхньому все нових передач. таким їм не впевнений, що буде найкраще справа для мене атм. і цікаво, якщо ви, хлопці, може допомогти мені. Чат працює Enermax Galaxy 1000W, ASUS Striker II Formula Intel E8500@4.01GHz .... 19 "широкоформатний екран, резолюція '1280 720 ', який незабаром буде 22" широкоформатний я сподіваюся, коли я отримаю гроші :).... мммм нічого просто запитати;) їм трохи температура Freek. так що я не люблю, коли речі працює гаряча. Таким чином, якщо карти sergested що працює досить гарячі потім також sergest деяке охолодження для мене:) Спасибо большое за будь-які відповіді, щодо будь-якої інформації або що-небудь:) Спасибо (OH і зробити його NVIDIA) спасибо |
|
| |||
| |||
| Перевірити цю нитку, Carbon просто оновили його на повну комп'ютера побудувати і є розділ про відеокарти. http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/ Якщо я правильно пам'ятаю з читання потоку, ваші уподобання NVidia, і ваш бюджет, це вказує на одне з 9600. Хоча, якщо б ви могли б протягнути кілька фунтів більше (LOL Я американець і не знаю, скільки коштує фунтів, або навіть, що один) Я хотів би запропонувати 9800GX2, я люблю мою. У мене дві з них, але насправді потрібна тільки одна, і Ні, це не пропозиція продати один з моїх LOL. |
|
| |||
| |||
| Про Bubba ура;) і сказати £ 100 для мене було б $ 200 до U також поблизу чи там. спасибо. До речі, якщо й міг я хотів би perchase від overclockers.co.uk якщо Можливе, але звичайно ж, якщо Theres кращу угоду про, тоді: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати ATI 4870
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, для цього багато що 4850 чи 4870 є ідеальним. Мені подобається 9600GT, але як тільки ви отримуєте до 22 "1680 × 1050 він збирається почати боляче. 9800GX2 не буде дуже погано, але я не думаю, що вам потрібна додаткова відеопам'яті, і це на 100 $ більше. У цей момент я ' D, а є 4870. Оскільки ціни у Великобританії, як правило, набагато вище, ніж у США, 4850 повинна ось-ось буде ідеально підходять для Вашого бюджету. Наступного разу витрачати менше коштів на вашого процесора, материнської плати і блоку живлення і багато чого іншого на GPU / монітор! E8400/P35/550W Corsair буде працювати в межах 5% специфікацію вашої системи, ESP на такому низькому дозволі!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви можете пікап 4870 приблизно за £ 170. Тоді ви отримаєте гідний кулер також. http://www.ebuyer.com/product/146429 4850 і гідною Aftermarket кулер виробляє складе близько £ 140 - £ 150 таких Theres мало в ній насправді.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Хм, велике спасибі за зворотного зв'язку, все у ваших добрих:) NVIDIA, але їм на серце: ( але насправді їм всі зацікавлені в тому, наскільки гладким гратиме cod4. і частотою кадрів. Так, скільки більшою різницею б це зробити? між 4870 і 9800GX2? |
|
| |||
| |||
| 6600gt гратиме cod4. Ви не повинні білого лицаря група людей в "чистих кімнатах над іншою. немає ніякого сенсу. вони приблизно рівні, 4870 дешевше на Newegg і нескінченно кулер як тільки ви виправите вентилятор, це ще й до біса багато менш гучними. якщо 1gpu одній карті можуть бити 2gpu одній карті я думаю, що це очевидний вибір, але YMMV.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| немає необхідності у відносинах Carbon. і якщо й помітив havnt їм з Великобританії. таким Newegg це може бути й мови. |
|
| |||
| |||
| немає ніякого відношення. це дуже малоймовірно, в інших місцях 9800GX2 це дешевше, ніж у 4870 - якщо це так, отримати його за всяку ціну, але вище критики все ще застосовуються.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога у виборі відеокарти | Марка | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 21 вересня 2009 14:40 |
| Потрібна допомога у виборі відеокарти | Марка | Графічні карти & Монітори | 6 | 16 вересня 2009 11:11 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Відеокарта вибору | pleasehelpme | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2007 16:08 |
| Нова графічна карта | Kane | Графічні карти & Монітори | 12 | 26 липня 2007 13:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |