![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No, můj 7600GS právě zemřel dnes! tak jsem žádný počítač.(taťkové laptop atm) Potřebuji rychlé nahrazení, přemýšlel jsem 9600GT obdobných 68 liber Tento jeden Ale mohlo by být i lépe Tento 8800 GT za 77 liber nebo cokoliv jiného a mohli doporučit .. btw i dont opravdu zvyklý trávit přes 120 liber. a opravdu dont zvyklý cestovat do ati světě. whille im na to. y někdo vědět mé 7600GS zemřel? Myslím, že bylo těžké udržet krok se zbytkem systému. 8500 @ 4GHz, ASUS stávkující II Forumla .... jakoukoli pomoc apresiated! díky moc Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemají 4850s pro <120 liber? 8800GT bude překonání 9600gt by trochu, stojí na okraji.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nebo co asi 9800 GT? Jsou téměř stejné jako 8800 GT, ale s několika moderními add-ons. |
|
| |||
| |||
| Jsou to naprosto stejné ...?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| 4850 a 9800GT je potřeba Vista DX10 být úžasné. Pokud youu neběží Vista nebo ne hledáte něco dražší 9600GT je nejlepší třesku za dolar. Osobní oblíbený. Nehledě XP nebo Vista. |
|
| |||
| |||
| I 9800 GT má fab 55nm místo 65nm. A má mírné zlepšení hranou v přetaktování, ale je opravdu nic velkého, aby byl stánek z 8800 GT, pokud si koupíte továrny overclocked verze na 9800 GT, které mají 1 GB RAM. pak se zvýšení výkonnosti. |
|
| |||
| |||
| oh právo Pěkný chlapi! díky moc NVIDIA! :) Nikdy gona nechat. jo jsem hledal po okolí i posta a viděli 9800GT a byl rád nooooooo bych mohl dodat, že mají palců LOL:) btw im systémem XP Home. 19 "široký zvyklý upgradovat na 22" široký nakonec .. atm so i think im existující až k jít pro 9600GT od OCUK atm. nad 8800GT že i skvrnitý, ale který z nich by byla v rozporu chladiče? im trochu teplota freek u viz. A může někdo doporučit 9800GT, nebo by Tento 1GB verze je 8800GT je můj nejlepší vsadit? Děkuji všem moc za ur rychlá a pozitivní zpětnou vazbu! . Love ya všechny;) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Pokud jste se, že mnohem utratit: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Je to neodejdeme nVidia Carbon lol. Když lidé rozhodnou být loajální značky bez ohledu na to, je to plýtvání dechem navrhnout jinou značku, která může být mnohem lepší. |