![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| καλά, μου 7600GS μόλις πέθανε σήμερα!! Δεν έχω κανένα τεμ.(μπαμπάδες laptop atm) Χρειάζομαι μια γρήγορη αντικατάσταση, σκεφτόμουν 9600GT όπως για £ 68 Αυτό ένα Αλλά θα είμαι καλύτερα με Αυτό 8800 GT για £ 77 ή οτιδήποτε άλλο και μπορεί να συστήσει .. BTW i dont πραγματικά συνηθίζει να δαπανήσει άνω των £ 120. και πραγματικά πραγματικά dont συνηθίζει να ταξιδεύει στην ATI κόσμο. im whille σε αυτό. όποιος γνωρίζει y 7600GS μου πέθανε; Νομίζω ότι ήταν σκληρό συμβαδίζουν με το υπόλοιπο σύστημα μου. 8500 @ 4GHz, asus απεργός ΙΙ Forumla .... οποιαδήποτε βοήθεια είναι apresiated! Ευχαριστώ πολύ Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχουν 4850s για <£ 120; 8800GT θα έχει υψηλές επιδόσεις της 9600gt από λίγο, αξίζει να το περιθώριο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ή τι γίνεται με μία 9800 GT; Είναι σχεδόν το ίδιο με το 8800 GT της, αλλά με λίγες σύγχρονες προσθήκες. |
|
| |||
| |||
| Είναι ακριβώς το ίδιο ...;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| 4850 της 9800GT και της ανάγκης να είναι DX10 Vista awesome. Εάν δεν εκτελείτε youu Vista ή πραγματικότητα δεν ψάχνει για κάτι ακριβό 9600GT είναι η καλύτερη για bang buck. Προσωπικά αγαπημένο. Ανεξάρτητα XP ή Vista. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν το 9800 GT έχει 55nm fab αντί 65nm. Και έχει μια ελαφρά βελτίωση της ακμής σε overclocking, αλλά τίποτα δεν είναι πραγματικά μεγάλη ώστε να ξεχωρίζουν από το 8800 GT, που αν δεν αγοράσει εργοστάσιο overclocked εκδόσεις των 9800 GT που έχουν 1 GB μνήμης RAM. τότε θα θεσπίσθηκε με επιδόσεις ώθηση. |
|
| |||
| |||
| Ω δικαίωμα μία ωραία παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ NVIDIA! :) Gona ποτέ δεν τους αφήνουν. Ναι έψαχνα περίπου μετά θ δημοσιεύτηκε και είδα την 9800GT και ήταν σαν nooooooo, και θα μπορούσε να προστεθεί ότι in. LOL:) BTW im τρέχει XP Home. 19 "ευρεία συνηθίζει να αναβαθμίσετε το 22" μεγάλη τελικά .. Νομίζω ότι έτσι atm im θα πάνε για το 9600GT από OCUK atm. κατά τη διάρκεια των 8800GT ότι θ spotted, αλλά εκείνη που θα ήταν αντίθετο δροσερότερες; im a bit of θερμοκρασία Freek u δούμε. Ή μπορεί κανείς να συστήσει 9800GT, ή θα Αυτό 1gb έκδοση του 8800GT να είναι ο καλύτερός μου στοίχημα; Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για ur γρήγορη και θετική ανάδραση! . Η αγάπη όλα ya?) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Αν έχετε πολύ να περάσετε ότι: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Είναι που δεν εξέρχονται από την nVidia Carbon lol. Όταν οι γονείς αποφασίσουν να brand πιστοί δεν σημασία τι, είναι ένα αποβλήτων της αναπνοής για να προτείνω ένα άλλο εμπορικό σήμα που μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Graphics Card | its.sid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 2 Αυγ 2007 12:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |