![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| dobro, moja 7600GS je upravo umro je danas! pa ja nemam računalo.(dads laptopa ATM) trebam brzu zamjenu, bio sam za razmišljanje 9600GT kao £ 68 Ovo jedan Ali mi je bilo bolje s Ovo 8800 GT za 77 £ ili bilo što drugo u može preporučiti .. btw ja dont stvarno navika potrošiti više od 120 £. i stvarno stvarno dont navika da putuju u ATI svijetu. whille im u tome. bilo tko znati y moja 7600GS umro? Mislim da je teško pratiti s ostatkom moj sistem. 8500 @ 4GHz, ASUS njihalo Forumla II .... bilo koji pomoć je apresiated! puno hvala Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni nemaju za 4850s <£ 120? 8800GT će nadigrati 9600gt je po malo, isplati marže.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ili što oko 9800 GT? Oni su gotovo isti kao i 8800 GT-a, ali s nekoliko moderne dodatke. |
|
| |||
| |||
| Oni točno isto ...?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| 4850 i 9800GT potrebu Vista DX10 biti Awesome. Ako se ne prikazuju youu Vista ili ne stvarno obličje za nešto skuplje 9600GT je najbolji prasak za upasti. Osobni najdraže. Bez obzira XP ili Vista. |
|
| |||
| |||
| Dobro 9800 GT fab ima 55nm umjesto 65nm. I ima neznatno bolje na rubu overclocking, ali tamo je stvarno velika ništa kako bi je stajati iz 8800 GT, osim ako ne kupi tvornicu overclocked verzije od 9800 GT koji imaju 1 GB RAM-a. onda ćete se dobro izvršenje pogurati. |
|
| |||
| |||
| oh pravo jedan lijepi dečki! puno hvala NVIDIA! :) Nikad ne ostavljajte ih gona. Da sam bio obličje okolo posted a nakon što sam vidio na 9800GT i bila je kao nooooooo, i dodao da bi mogle imati in LOL:) btw im trčanje xp home. 19 "široki navika da se nadograditi na 22" široki konačno .. ATM pa mislim da im idući u ići za 9600GT od OCUK bankomata. nad 8800GT da sam pjegavi, nego što bi se izvoditi hladnjak? im malo u temperaturi freek vidjeti. Ili mogu nikome preporučiti 9800GT, ili bi Ovo 1GB verzija od 8800GT biti moj najbolji kladiti? Hvala svima za ur toliko brz i pozitivne povratne informacije! . Love ya all;) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Ako imate toliko da provedete: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| On ne ostavljajući nVidia Carbon lol. Kad se roditelji odluče lojalni marki bez obzira, to je gubitak daha predložiti neki drugi brand koji svibanj biti puno bolje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Nove grafičke kartice pomoć | MaxWilson | Graphics Cards & Monitors | 3 | 9. studeni 2007 15:36 |
| 1GB RAM-a Grafička kartica vs | its.sid | Graphics Cards & Monitors | 15 | 2. kolovoz 2007 12:26 |
| Thread Tools | |
| |