![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż, mój 7600GS właśnie zmarł dziś! i tak nie mają komputera.(dads laptopa atm) Potrzebuję szybkiego zastąpienia, Pomyślałem 9600GT podobnych £ 68 To jeden Ale bym się lepiej z To 8800 GT for £ 77 czy cokolwiek innego i może polecić .. btw i dont really wont wydać ponad 120 GBP. i really really dont wont do podróży na ati świata. whille im na to. anyone know y mój 7600GS umarł? Sądzę, że było ciężko nadążaniu z resztą mojego systemu. 8500 @ 4GHz, ASUS Striker II Forumla .... pomocy jest apresiated! thanks alot Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osoby te nie mają dla 4850s <£ 120? 8800GT uzyska lepsze wyniki niż 9600gt przez trochę, warto margines.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Albo co o 9800 GT? Są niemal identyczne jak w 8800 GT, ale z kilkoma nowoczesnymi dodatkami. |
|
| |||
| |||
| Są one dokładnie takie same ...?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| 4850 i 9800GT potrzebę Vista DX10 się awesome. Jeśli youu Vista nie są wyświetlane, czy nie szukasz czegoś naprawdę drogie 9600GT jest najlepszym bang na złotówki. Osobiste ulubionych. Niezależnie XP lub Vista. |
|
| |||
| |||
| Dobrze 9800 GT ma 55nm fab zamiast 65nm. I ma nieznaczną krawędzi lepiej w overclockingu, ale to naprawdę nic wielkiego, aby wyróżniać się z 8800 GT, chyba że kupują fabryki overclocked wersji z 9800 GT, które posiadają 1 GB pamięci RAM. wtedy se zwiększenia wydajności. |
|
| |||
| |||
| oh prawo nice one guys! Thanks a lot NVIDIA! :) Nigdy nie gona pozostawić im. yeah i szukałam po około napisałem i zobaczył 9800GT i jak nooooooo, i dodał, że może mieć cala LOL:) btw im prowadzenie XP Home. 19 "wide wont uaktualnienia do 22" szerokości ostatecznie .. Myślę, że tak atm im się przejść do 9600GT z OCUK atm. nad 8800GT że dostrzeżone, ale które można by uruchomić chłodnicy? im trochę temperatury Freek i zobaczyć. Lub może ktoś polecić 9800GT lub będą To 1gb wersja z 8800GT być mój najlepszy zakład? Thank you all so much for ur szybkie i pozytywne opinie! . Love ya wszystkich;) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Jeśli masz dużo wydawać, że: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| On nie pozostawiając nVidia Carbon lol. Kiedy ludzie decydują się być wierny, bez względu na markę, co jest odpadem oddechu do zaproponowania innego marki, które mogą być znacznie lepsze. |
![]() |
|
| Zakładki |