![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No, môj 7600GS práve zomrel dnes! tak jsem žiadny počítač.(taťkové laptop atm) Potrebujem rýchle nahradenie, přemýšlel jsem 9600GT obdobných 68 libier Tento jeden Ale mohlo by byť aj lepšie Tento 8800 GT za 77 libier alebo čokoľvek iného a mohli odporučiť .. btw i dont naozaj zvyknutý tráviť cez 120 libier. a naozaj dont zvyknutý cestovať do ati svete. whille im na to. y niekto vedieť mojej 7600GS zomrel? Myslím, že bolo ťažké udržať krok so zvyškom systému. 8500 @ 4GHz, ASUS štrajkujúci II Forumla .... akúkoľvek pomoc apresiated! díky moc Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemajú 4850s pre <120 libier? 8800GT bude prekonanie 9600gt by trochu, stojí na okraji.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alebo co asi 9800 GT? Sú takmer rovnaké ako 8800 GT, ale s niekoľkými modernými add-ons. |
|
| |||
| |||
| Sú to absolútne rovnaké ...?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| 4850 a 9800GT je potreba Vista DX10 byť úžasné. Ak youu neběží Vista alebo nie hľadáte niečo drahšie 9600GT je najlepšie tresku za dolár. Osobné obľúbený. Nehledě XP alebo Vista. |
|
| |||
| |||
| I 9800 GT má fab 55nm miesto 65nm. A má mierne zlepšenie hranou v přetaktování, ale je naozaj nič veľkého, aby bol stánok z 8800 GT, ak si kúpite továrne overclocked verzie na 9800 GT, ktoré majú 1 GB RAM. potom sa zvýšenie výkonnosti. |
|
| |||
| |||
| oh právo Pěkný chlapi! díky moc NVIDIA! :) Nikdy gona nechať. jo jsem hledal po okolí i posta a videli 9800GT a bol rád nooooooo by som mohol dodať, že majú palcov LOL:) btw im systémom XP Home. 19 "široký zvyknutý upgradovať na 22" široký nakoniec .. atm so i think im existujúce až k ísť pre 9600GT od OCUK atm. nad 8800GT že aj fľakaté, ale ktorý z nich by bola v rozpore chladiča? im trochu teplota Freek u pozri. A môže niekto odporučiť 9800GT, alebo by Tento 1GB verzia je 8800GT je môj najlepší vsadiť? Ďakujem všetkým moc za ur rýchla a pozitívnu spätnú väzbu! . Love ya všetky;) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Ak ste sa, že oveľa minúť: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Je to neodídete nVidia Carbon lol. Keď ľudia rozhodnú byť lojálnej značky bez ohľadu na to, je to plytvanie dychom navrhnúť inú značku, ktorá môže byť oveľa lepšia. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Nová grafická karta pomoci | MaxWilson | Graphics Cards & Monitory | 3 | 9. novembra 2007 15:36 |
| 1GB RAM Vs Grafické karty | its.sid | Graphics Cards & Monitory | 15 | 2. augusta 2007 12:26 |
| Thread Tools | |
| |