![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| добро, моја 7600ГС је управо умро је данас! па ја немам рачунар.(дадс лаптоп АТМ) требам брзу замену, био сам за размишљање 9600ГТ као £ 68 Ово један Али ми је било боље са Ово 8800 ГТ за 77 £ или било шта друго у може препоручити .. бту ја донт стварно навика потрошите више од 120 £. и стварно стварно донт навика да путују у АТИ свету. ухиле им у томе. било ко кноткле ы моја 7600ГС умро? Мислим да је тешко пратити са остатком мој систем. 8500 @ 4ГХз, Асус њихала Форума ИИ .... било који помоћ је апресиатед! пуно хвала Цраииг / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Они немају за 4850с <120 £? 8800ГТ ће надиграти 9600гт је по мало, исплати марже.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Или што око 9800 ГТ? Они су готово исти као и 8800 ГТ-а, али са неколико модерне додатке. |
|
| |||
| |||
| Они тачно исто ...?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| 4850 и 9800ГТ потребу Виста ДКС10 бити Ауесоме. Ако се не приказују ыоуу Виста или не стварно хандсоме за нешто скупље 9600ГТ је најбољи прасак за упасти. Лични најдраже. Без обзира КСП или Виста. |
|
| |||
| |||
| Добро 9800 ГТ фаб има 55нм уместо 65нм. И има незнатно боље на ивици Оверцлоцкинг, али тамо је стварно велика ништа како би је да стоји из 8800 ГТ, осим ако не купи фабрику оверцлоцкед верзије од 9800 ГТ који имају 1 ГБ РАМ-а. онда ћете се добро извршење погурати. |
|
| |||
| |||
| ох право један лијепи момци! пуно хвала НВИДИА! :) Никад не остављајте их гона. Да сам био хандсоме около постед а након што сам видео на 9800ГТ и била је као нооооооо, и додао да би могле да имају ин ЛОЛ:) бту им трчање ксп хоме. 19 "широки навика да се надоградити на 22" широки коначно .. АТМ па мислим да им лијегање ићи за 9600ГТ од ОЦУК банкомата. над 8800ГТ да сам пјегави, него што би се изводити хладњак? им мало у температури фреек видети. Или могу никоме препоручити 9800ГТ, или би Ово 1ГБ верзија од 8800ГТ бити мој најбољи кладити? Хвала свима за ур толико брз и позитивне повратне информације! . Лове ыа алл;) Цраииг / / |
|
| |||
| |||
| Ако имате толико да проведете: хттп://сцан.цо.ук/Продуцт.аспкс?УебПродуцтИд=836588
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Он не остављајући НВИДИА Царбон лол. Кад се родитељи одлуче лојални марки без обзира, то је губитак даха предложити неки други бранд који мај бити много боље. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Нове графичке картице помоћ | МаксУилсон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 9 новембар 2007 15:36 |
| 1ГБ РАМ-а Графичка картица вс | итс.сид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 2 аугуст 2007 12:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |