![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, мій 7600GS тільки що помер сьогодні! тому в мене немає комп'ютера.(тат атм ноутбука) Мені потрібна швидка заміна я думав, як 9600GT за £ 68 Цей один Але я б бути краще Цей 8800 GT за £ 77 або що-небудь інше U може рекомендувати .. BTW I Dont дійсно звичай проводити більш £ 120. і дійсно реально Dont звичай подорож у світ ATI. whille їм на це. Anyone Know у моєї 7600GS помер? Я думаю, що це було важко ногу з іншою частиною моєї системи. 8500 @ 4GHz, ASUS Striker II Forumla .... є apresiated будь-яку допомогу! Велике спасибі Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони не мають 4850s для <£ 120? 8800GT буде ефективніше 9600GT по чуть-чуть, стоїть на полях.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Або те, що близько 9800 GT? Вони майже так само, як 8800 GT, але з кількома сучасними доповненнями. |
|
| |||
| |||
| Вони точно такі ж ...?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| 4850 і потреба 9800GT's Vista DX10 буде Awesome. Якщо Youu не працюють або не перспектива дійсно шукає щось дороге 9600GT є кращою віддачі з Баку. Особистий фаворит. Незалежно XP або Vista. |
|
| |||
| |||
| Ну 9800 GT має 55-нм Fab замість 65-нм. І має невелику перевагу в кращий розгін, але там дійсно нічого не великий, щоб зробити його виділитися з 8800 GT, якщо ви купуєте заводу розігнана версія 9800 GT, які ще 1 Гб ОЗУ. Потім ви будете SE приріст продуктивності. |
|
| |||
| |||
| Про право Nice одного хлопці! Велике спасибі NVIDIA! :) Ніколи не залишайте їх Гона. Та я дивлюся навколо, коли я побачив Написав і 9800GT і був схожий NOOOOOOO, я міг би додати, що дюйма LOL:) BTW їм Running XP Home. 19 "широкоформатний звичай перейти на 22" широкоформатний підсумку .. таким атм я думаю, їм буде йти за 9600GT з банкомату OCUK. за 8800GT що я побачив, але які можна було б запустити круче? їм трохи температура Freek U See. Або можна рекомендувати будь-якому 9800GT, або буде Цей 1gb версія 8800GT буде моїм кращим? Спасибі всім вам стільки для Ur швидкий і позитивний відгук! . LOVE YA всі;) Craiig / / |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є, що витратити грошей: http://scan.co.uk/Product.aspx?WebProductId=836588
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Він не залишаючи LOL NVidia Carbon. Коли люди вирішили бути лояльними марці ні на що, це марна трата подих, щоб запропонувати іншої марки, які можуть бути набагато краще. |