![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С 9 Серия бавно се в съответствие с Уикипедия Това ще се случи до края на март, началото на април. Моят рожден ден е след това да, аз съм планира да получите 8800GT, но сигурни време да чакаме. Ако чаках аз съм готов да чака само 2 седмици след рождения ми ден, който ще бъде половината път април throgh, това ще има някакъв ефект върху цената на 8800 GT или просто няколко килограма.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Закупуване на 8800GT сега не би било грешка, но то също така ще бъде интересен, за да видите каква сила новия 9 серия карти са на цена от текущата 8xxx карти, както и дали те ще живеят до изпълнението на търсенето.
|
| |||
| |||
| Също така би било интересно да разбера време thay подкрепа DX 10.1 и Shader Model 4.1, като новия ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, сега ще погледна на 9600GT вместо това, вероятно 3850 или 3870, тъй като цените на тези са се понижили. Изключително подобни карти, много по-евтино. С това каза, аз се съмнявам там ще ходи да бъде "убиец купува" като там беше с 8800GT това поколение. Вие сте най-вероятно ще видим скъпи-карти края. Ако има добър 8800GTS подобни карти в серия 9 излиза, може да искате да търсите в това, защото това е доста прилична сделка последно поколение. Но мисля, че ще трябва да чакаме за показатели да се види. Аз ще чакам, ако бюджетът ви е малко по-гъвкави.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не изглежда си стриктно £ 240, и за сега все пак .... |
|
| |||
| |||
| Аз накрая получаване на 8800GT и нов Захранване, различна от 4850 и 4870 няма нищо за този ден, който е толкова добър, по отношение на цена / perfromance съотношение. Ние можем да видим, че на 9 Серия очевидно замести 8 серии и като резултат направи 8 sereis на NVIDIA's GPU's прекратено. |
|
| |||
| |||
| Мразя да прекъсне новини за вас, но на 9 серия са стари и кофти сега. В GTX са най-новите NVidia серия " |
|
| |||
| |||
| С изключение на 8800GT, която е 9800GT и GTS 240 ... и 8800GTS 512, което е 9800GTX, която е 9800GTX +, който е GTS 250.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
, DX11 карти са сега чака да бъде освободен, ние ще трябва да видите, ако Nvidia или AMD създаде друга цена: чудовище изпълнение, надявам те да . |
|
| |||
| |||
| Серията ATI 5xxx серията са DX11 капитан карти. В GTX 3xx без съмнение ще бъде твърде DX11. Жалко, че няма нищо да използвате този DX11 чудя .. |