![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S 9 Series pomalu začíná v souladu s Wikipedia Tím se stalo, do konce března, začátek dubna. My Birthday je pak to, že jsem hodlá získat 8800GT ale jisti počasí čekat. Pokud i čekal jsem jen ochotni čekat 2 týdny po mé narozeniny, které by se na půl cesty throgh dubna, by to mít žádný dopad na cenu, o 8800 GT, nebo jen pár kilo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupi 8800GT nyní by bylo chybou, ale to by byl také zajímavý vidět jaký vliv nové 9 řady karet mají na cenu běžného 8xxx karty, a zda bude žít až do výkonu poptávky.
|
| |||
| |||
| Bylo by také zajímavé vědět, počasí thay podporu DX 10.1 a Shader Model 4.1, jako jsou nové ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, teď bych vypadat na 9600GT místo, případně 3850 nebo 3870, protože na ty ceny šly dolů. Extrémně podobné karty, hodně levnější. Díky, že řekl: "Pochybuji, že to bude" zabijákem koupit ", jako byl s 8800GT této generace. Vy jste s největší pravděpodobností bude vidět drahé high-end karet. Pokud je to dobrý 8800GTS-stejně jako karta v sérii 9 přichází ven, měli byste se podívat na to, protože to bylo docela slušné řešení poslední gen. Ale myslím si musíme počkat na měřítek vidět. Bych počkat, pokud váš rozpočet je málo flexibilní.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No prý její přísný £ 240, což je nyní stejně .... |
|
| |||
| |||
| Skončil jsem dostat 8800GT a nový napájecí zdroj, jiné než 4850 a 4870 není nic až do dnešního dne, že je tak dobré, pokud jde o cenu / perfromance poměr. Vidíme, že 9 Series je zřejmě nahradí 8 série a jako výsledek z 8 sereis ze nVidia GPU přerušena. |
|
| |||
| |||
| Nerad novinu vám, ale 9 série jsou staré a dnes ve své kůži. GTX jsou nejnovější nVidia série ' |
|
| |||
| |||
| Až na 8800GT, která je 9800GT a GTS 240 ... a 8800GTS 512, která je 9800GTX, která je 9800GTX +, která je 250 GTS.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Citace:
, DX11 karty jsou nyní čeká až se uvolní, budeme muset zjistit, jestli Nvidia a AMD vytvořit jiný cena: výkon monstrum, doufám, že to . |
|
| |||
| |||
| ATi 5xxx řady DX11 karty partnera. GTX 3xx bude nepochybně i DX11. Škoda, není nic, které mohou používat tento DX11 divu .. |