![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sa 9 Series polako izlazili prema Wikipedia to će se dogoditi do kraja ožujka, početkom travnja. Moj rođendan je onda to, ja sam planira dobiti 8800GT ali sigurni vremenskim čekati. Ako ja sam čekao samo voljni čekati 2 tjedna poslije mog rođendana, koji bi se na pola puta throgh travnja, ovaj će imati učinak na cijenu od 8800 GT ili samo nekoliko funti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupnjom 8800GT sad ne bi bila greška, ali će isto tako biti intrigantna vidjeti što efekt nove 9 serije kartica imaju na trenutnu cijenu 8xxx karticama, i da li će živjeti do izvedbe potražnje.
|
| |||
| |||
| To bi bilo zanimljivo da znamo thay podršku DX 10,1 i Shader Model 4,1 kao novi ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, sad bih gledati 9600GT umjesto toga, možda 3850 ili 3870 jer cijene na one imaju sišao. Izuzetno sličnu karticu, mnogo jeftinije. Sa taj je rekao, ja sumnjam da će tamo biti "ubojica kupiti" kao što je bilo s ovim naraštajem 8800GT. Ti si najvjerojatnije će vidjeti skupim high-end karticama. Ako postoji dobar kao 8800GTS kartice u 9. serije izlazili, možda biste željeli pogledati u to, jer da je bio prilično pristojan posao posljednja gen. Ali mislim da smo pričekati merila za vidjeti. Htio pričekate ako proračun je malo fleksibilan.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne izgleda njegova strogog £ 240, ali za sada anyway .... |
|
| |||
| |||
| Ja zavrsilo dobivanje 8800GT i novi Power Supply, osim 4.850 i 4.870 postoji ništa što bi ovaj dan koji je kao dobar u smislu cijena / perfromance omjer. Možemo vidjeti da određeni član 9 serije očito zamijenio 8 Serije i kao rezultat napravio 8 sereis od NVIDIA-in GPU's je ukinut. |
|
| |||
| |||
| Hate to break vijest za vas, ali 9 serije su stare i bijedan sada. GTX su najnoviji nVidia serija ' |
|
| |||
| |||
| Osim za 8800GT, koja je 9800GT i GTS 240 ... i 8800GTS 512, 9800GTX koja je, što je 9800GTX +, koji je GTS 250.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
, DX11 kartice sada se čeka da bude objavljena, mi ćemo morati vidjeti ako Nvidia ili AMD stvoriti drugu cijena: izvođenje čudovište, nadam se ne . |
|
| |||
| |||
| 5xxx serije ATI DX11 kartice drugarica. GTX 3xx će bez sumnje biti DX11 previše. Sramota postoji ništa što može koristiti ovaj DX11 čudo .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Serija Ubuntu pitanja | pest79456 | Linux OS i alternativna | 0 | 23 rujan 2009 12:28 |
| 8800 serija | dmdougie | Graphics Cards & Monitors | 3 | 22. travanj 2008 14:49 |
| Bf serijal u widescreen | mrdaveyk | PC & konzole Igre | 1 | 3. siječanj 2008 05:14 |
| 8 serija | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 2 | 17. Ruj 2007 04:03 |
| Plaćeni ubojica Series | LCD monitor | PC & konzole Igre | 4 | 21. listopad 2006 06:59 |
| Thread Tools | |
| |