![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 9 Series lassan kijönnek szerint Wikipedia ez akkor történik meg, március végén, április elején. Szülinapomra is majd, én tervezi, hogy kap a 8800GT, de bizonytalan időre várni. Ha vártam, én csak hajlandó várni 2 héttel a szülinapom ami félig throgh április lenne ez semmilyen hatással az ára a 8800 GT vagy csak néhány kilót.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vásárlás egy 8800GT már nem lenne hiba, de ez is érdekes, hogy milyen hatása lesz az új sorozatban 9 kártyák vannak az árak a jelenlegi 8xxx kártyát, és azt, hogy ezek a vele szemben támasztott teljesítmény igény.
|
| |||
| |||
| Ez is érdekes tudni, hogy időjárás Thay támogató DX 10.1 és Shader Model 4.1, mint az új ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát, most lennék egy pillantást vetni a 9600GT helyett, esetleg egy 3.850 illetve 3.870, mert az árak ezen mentek le. Rendkívül hasonló kártyát, sokkal olcsóbb. Ezzel azt mondta, nem hiszem ott lesz egy "gyilkos buy", mint ott volt a 8800GT ennek a nemzedéknek. Te valószínűleg fog látni drága high-end kártyák. Ha van egy jó 8800GT-szerű kártyát a 9 sorozat jön ki, akkor esetleg érdemes megvizsgálni, hogy mivel ez egy elég tisztességes kezelésére utolsó gen. De azt hiszem, meg kell várnunk a referenciaértékek látni. Szeretném, ha a költségvetés várjon egy kicsit rugalmas.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, hogy nincs olyan szigorú £ 240, illetve most amúgy is .... |
|
| |||
| |||
| Így végül rá a 8800GT és egy új táp, más, mint a 4.850 és 4.870 semmi ez a mai napig is van olyan jó, hogy az árak / perfromance arány. Láthatjuk, hogy a 9 Series látszólag túlhaladott a 8 sor, és ennek eredményeként készült a 8 sereis az nVidia GPU's függeszteni. |
|
| |||
| |||
| Utálom, hogy megtörjék a hírt neked, de a 9 sorozat régi és dundi most. A GTX a legfrissebb nVidia sorozat " |
|
| |||
| |||
| Kivéve a 8800GT, ami a 9800GT és GTS 240 ... és a 8800GTS 512, amely a 9800GTX, ami a 9800GTX +, amely a GTS 250.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
, DX11 kártyák most arra vár, hogy megjelent, szükségünk lesz, hogy ha Nvidia vagy AMD készíthet egy másik ár: teljesítmény szörnyeteg, remélem, hogy nem . |
|
| |||
| |||
| Az ATI 5xxx sorozatok DX11 kártyák társ. A GTX 3xx kétségtelenül DX11 is. Szégyen, hogy semmi nem használhatja ezt a DX11 csoda .. |