![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su 9 serija lėtai išeina pagal Vikipedija kad tai įvyks iki kovo pabaigoje, balandžio pradžioje. Mano gimtadienis taip pat tada, aš planuoju gauti 8800GT, bet nežinote, oras palaukti. Jei aš laukė, kad esu tik nori laukti 2 savaites po mano gimtadienio, kuris būtų pusę throgh balandžio, tai tai turi bet apie 8.800 GT kaina, ar tik keletą svarų poveikį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieško 8800GT dabar nebūtų klaida, bet ji taip pat bus intriguojanti pamatyti kokį poveikį naujas 9 serijos kortelės kainų į dabartines 8xxx korteles, ir ar jie bus gyvi iki rezultatų paklausa.
|
| |||
| |||
| Taip pat būtų įdomu sužinoti orų thay paramos DX 10.1 ir Shader Model 4,1 kaip naujas ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, dabar aš pažvelgti 9600GT vietoj, galbūt 3.850 arba 3.870, nes dėl šių kainos sumažėjo. Labai panašūs kortele, daug pigiau. Turint tai sakė: aš abejoju, ten vyksta, kad "Killer pirkti", kaip ten buvo su 8800GT šios kartos. Jūs tikriausiai ruošiasi rodyti brangus high-end kortas. Jei egzistuoja gerai 8800GTS panašių kortelę 9 serija išeina, verta pažvelgti į tą, nes tai buvo gana padoraus spręsti paskutinis Gen. Bet manau mes turime laukti, kol standartai pamatyti. Norėčiau palaukti, jei jūsų biudžetas yra šiek tiek lankstus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nr matyt savo griežtą 240 £, gerai dabar vistiek .... |
|
| |||
| |||
| I ended up getting 8800GT ir naujų elektros energijos tiekimas, išskyrus 4.850 ir 4.870 niekas iki šios dienos, kad yra geras pagal kaina / perfromance santykis. Matome, kad 9 serija matyt Pakeičiamo 8 serijos ir, kaip rezultatas pateiktas 8 sereis NVIDIA GPU yra nutraukiamas. |
|
| |||
| |||
| Hate nutraukti naujienos jums, bet 9 serija yra senas ir prastas dabar. GTX yra vėliausiai nVidia Series " |
|
| |||
| |||
| Išskyrus 8800GT, kuri yra 9800GT ir GTS 240 ... ir 8800GTS 512, kuri yra 9800GTX, kuri yra 9800GTX +, kuri yra GTS 250.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
, DX11 kortos dabar laukia, kol bus paleistas, mes turime pamatyti, ar Nvidia ar AMD sukurti kitą kainą: veiklos monstras, tikiuosi, jie . |
|
| |||
| |||
| ATi 5xxx serija DX11 korteles mate. GTX 3xx be abejonės, bus DX11 per. Shame nieko, kad galite naudoti DX11 stebuklas .. |