![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar 9 Series lēni nāk veic saskaņā ar Wikipedia Tas notiks līdz marta beigām, aprīļa sākumā. Mana dzimšanas diena ir arī tad, i am plānojat 8800GT bet pārliecināta laika gaidīt. Ja Es gaidīju Es esmu tikai ar mieru gaidīt 2 nedēļas pēc manas dzimšanas dienas, kas būtu pusceļā throgh aprīlī, būtu tas nekādā veidā ietekmēt to cenas 8800 GT, vai tikai dažas mārciņas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirkšana 8800GT tagad nebūtu kļūda, bet būtu arī intriģējošs, lai redzētu efektu jauns 9 sērijas kartēm ir par cenu pašreizējo 8xxx kartēm, un vai viņi dzīvos līdz izpildes pieprasījumu.
|
| |||
| |||
| Tas arī būtu interesanti uzzināt laika thay atbalsta DX 10.1 un Shader Model 4.1, piemēram, jaunu ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, labi tagad es gribu apskatīt 9600GT vietā, iespējams, 3.850 vai 3.870, jo uz šīs cenas ir samazinājušās. Ļoti līdzīgas kartes, daudz lētāk. Ar to teica, es šaubos, tur būs "killer pirkt" kā tur bija ar 8800GT šo paaudzi. Jūs visdrīzāk gatavojas redzēt dārgu high-end kartes. Ja tur ir labs 8800GTS līdzīgu karti 9 sērija iznāks, jūs varētu vēlēties apsvērt, ka tāpēc, ka bija diezgan pienācīgu darījumu pēdējā gen. Bet es domāju, ka mums ir jāgaida kritērijus redzēt. Man, lūdzu uzgaidiet ja jūsu budžets ir nedaudz elastīgs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Neviens acīmredzot tā stingri £ 240, labi tagad anyway .... |
|
| |||
| |||
| I beidzās kļūst 8800GT un jaunu Power Supply, izņemot 4.850 un 4.870 nekas šai dienai, kas ir tik labs cenu ziņā / perfromance attiecību. Mēs varam redzēt, ka 9 Series acīmredzot aizstāj 8 sērijas, un kā rezultātā veikti 8 sereis ar NVIDIA GPU ir jāpārtrauc. |
|
| |||
| |||
| Naida, lai pārtrauktu ziņu jums, bet 9 sērijas ir vecās un tukls tagad. GTX ir jaunāko nVidia sēriju " |
|
| |||
| |||
| Izņemot 8800GT, kas ir 9800GT un GTS 240 ... un 8800GTS 512, kas ir 9800GTX, kas ir 9800GTX +, kas ir GTS 250.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
, DX11 kartes tagad gaida atbrīvota, mums būs nepieciešama, lai redzētu, vai Nvidia vai AMD izveidot citu cenu: izpildes briesmonis, ceru, ka tie . |
|
| |||
| |||
| ATI 5xxx sērijas ir DX11 kartes mate. GTX 3xx būs, bez šaubām, DX11 too. Kauna tur nekas, ka var izmantot šo DX11 brīnums .. |
![]() |
|
| Bookmarks |