![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z Seria 9 powoli wychodzą na Wikipedia będzie to miejsce pod koniec marca, początek kwietnia. My Birthday jest następnie Ja planuje uzyskać 8800GT ale pewni pogody czekać. Jeśli Czekałam tylko ja jestem skłonny czekać 2 tygodnie po moich urodzin, które byłyby throgh w połowie kwietnia, to ten ma żadnego wpływu na cenę na 8800 GT lub kilka funtów.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupowanie 8800GT teraz nie byłoby błędem, ale również intryguje, aby zobaczyć jaki wpływ nowej serii 9 kart na ceny bieżące 8xxx karty, i czy będą żyć do wykonywania popytu.
|
| |||
| |||
| Byłoby także interesujące wiedzieć pogoda thay wsparcie DX 10.1 i Shader Model 4.1, takie jak nowe ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, teraz będę patrzeć na 9600GT zamiast, ewentualnie 3850 lub 3870, ponieważ ceny na te już w dół. Niezwykle podobne karty, dużo tańsze. Z tego powiedział, I doubt there's going to być "zabójcą kupować" jak było z 8800GT to pokolenie. You're going to najprawdopodobniej patrz drogie karty high-end. Jeśli nie to dobry 8800GTS, jak karty w 9 serii coming out, można spojrzeć na to z powodu, że był całkiem godnej zajmują ostatnie gen. Chyba jednak musimy poczekać na wzorców zobaczyć. I'd czekać, jeśli budżet jest mało elastyczny.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nr najwyraźniej jej ścisłego £ 240, teraz i tak dobrze .... |
|
| |||
| |||
| Skończyło się coraz 8800GT i nowe źródła zasilania, innego niż 4850 i 4870 nie ma nic do tej pory, że jest tak dobry, jeśli chodzi o stosunek cena / perfromance. Widzimy, że seria 9 najwyraźniej zastąpionej z serii 8 oraz w wyniku dokonanych 8 sereis z firmy NVIDIA's przerwać. |
|
| |||
| |||
| Nienawidzę przerwy wiadomości do Ciebie, ale seria 9 są stare i forsą teraz. GTX to ostatni z serii nVidia " |
|
| |||
| |||
| Z wyjątkiem 8800GT, który jest 9800GT i GTS 240 ... i 8800GTS 512, który jest 9800GTX, który jest 9800GTX +, który jest GTS 250.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
, DX11 karty są teraz czeka być uwolnione, musimy sprawdzić, czy Nvidia i AMD utworzyć cena: potwór wydajności nadzieję, że nie . |
|
| |||
| |||
| ATi 5xxx serii DX11 mate karty. GTX 3xx bez wątpienia jest zbyt DX11. Shame there's nothing, że mogą korzystać z tego DX11 dziwnego .. |
![]() |
|
| Zakładki |