![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
9 Series sa pomaly začína v súlade s Wikipedia k tomu dôjde do konca marca, začiatok apríla. My Birthday je potom aj to, ja som v pláne dostať 8800GT, ale neisté počasie čakať. Keby som čakal som ochotná čakať 2 týždne po mojich narodenín, ktoré by boli na pol cesty listovať apríla, to bude mať nejaký vplyv na cenu 8800 GT, alebo len pár kíl.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nákupný 8800GT by teraz malo byť chyba, ale to by tiež bolo fascinujúce vidieť, aký vplyv novej 9 radu kariet majú na cenu bežného 8xxx kariet, a či budú žiť až do výkonu dopytu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bolo by tiež zaujímavé vedieť, počasie thay podporu DX 10.1 a Shader Model 4.1, ako nový ATI 38xx.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No, teraz som sa pozrieť na miesto 9600GT, prípadne 3850 alebo 3870, pretože na tie ceny išli dole. Veľmi podobné karty, oveľa lacnejšie.
S tým povedal, pochybujem, že to bude "zabijak kúpiť", ako bol s 8800GT tejto generácie. Vy ste s najväčšou pravdepodobnosťou uvidia drahé high-end kariet. Ak je to dobrý 8800GTS-ako karta v sérii 9 coming out, možno budete chcieť pozrieť do toho, pretože to bolo docela rozumnú dohodu posledný gen. Ale myslím, že budeme musieť čakať na referenčných vidieť. Ja by som čakať, keď váš rozpočet je málo flexibilné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
No zrejme jeho prísny 240 libry, tak teraz rovnako ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Skončil som dostať 8800GT a nový napájací zdroj, iné ako 4850 a 4870 nie je nič až do dnešného dňa, že je tak dobré, pokiaľ ide o cenu / perfromance pomer.
Vidíme, že 9 Series je zrejme nahradí 8 série a ako výsledok z 8 sereis zo nVidia GPU prerušená. |
|
|
|||
|
|||
|
Nerád novinu vám, ale 9 série sú staré a dnes vo svojej koži. GTX sú najnovšie nVidia série '
|
|
|
|||
|
|||
|
Až na 8800GT, ktorá je 9800GT a GTS 240 ... a 8800GTS 512, ktorá je 9800GTX, ktorá je 9800GTX +, ktorá je 250 GTS.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
, DX11 karty sú teraz čaká až sa uvoľní, budeme musieť zistiť, či Nvidia a AMD vytvoriť iný cena: výkon monštrum, dúfam, že to .
|
|
|
|||
|
|||
|
ATi 5xxx radu DX11 karty partnera. GTX 3xx bude nepochybne aj DX11.
Škoda, nie je nič, ktoré môžu používať tento DX11 divu .. |