![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 Serisi yavaşça göre coming out ile Wikipedia Bu Mart ayı sonuna kadar, Nisan başında gerçekleşecek. Da daha sonra, i beklemek 8800GT ama emin hava almak için planlama am My Birthday. Eğer i bekledim sadece 2 hafta sonra doğum günüm olan yarım throgh Nisan olacağını beklemek, bu 8.800 GT fiyat veya birkaç kilo üzerinde herhangi bir etkisi olurdu am-ecek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir 8800GT Alış şimdi bir hata olmazdı, ama o da yeni 9 serisi kartları geçerli 8xxx kartlarının fiyat var ne etkisini görmek için ilginç olacağını ve İster performans ihtiyacına kadar yaşayacaktır.
|
| |||
| |||
| Ayrıca hava durumu gibi thay destek DX 10.1 ve Shader Model 4.1 bilmek ilginç olurdu yeni ATI 38XX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eh, şimdi bir 9600GT yerine baktığınızda, istediğiniz olasılıkla 3.850 ya da 3.870 çünkü bunlar üzerinde fiyatları aşağı gitti. Son derece benzer kartı, çok daha ucuz. Bunu dedi, ben bir "katil satın" gibi orada 8800GT bu nesil vardı olacak şüphesiz. En pahalı üst uç kartları göreceğiz olasılığı yüksektir. Eğer iyi bir 8800GTS's-9 serisi gibi kart çıkıyor, içine bakmak isteyebilirsiniz bu çünkü oldukça iyi bir anlaşma son gen oldu. Ama biz kriterleri görmek için beklemek gerekiyor sanırım. Eğer bütçeniz nedir biraz esnek beklemek istiyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hayır bariz bir şekilde sıkı £ 240, şimdi zaten .... iyi için |
|
| |||
| |||
| Orada o kadar iyi fiyat açısından bu gün / perfromance oranı bir şey yok 8800GT ve yeni bir Güç Kaynağı, 4.850 ve 4.870 dışında elde kadar sona erdi. Biz 9 Serisi görünüşte ve 8 serisi yerini bir sonucu olarak NVIDIA'nın GPU üretilmiyor's of 8 sereis yapılan görebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Size ancak 9 serisi eski ve crummy şimdi haber vermek istemem. GTX en son NVIDIA Serisi are ' |
|
| |||
| |||
| 8800GT olan 9800GT ve GTS 240 ... ve 8800GTS 512 olan 9800GTX olan 9800GTX + olduğunu, hangi GTS 250 olduğunu olduğunu hariç.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
, DX11 kartlar artık bekleyen serbest bırakılmasını, biz eğer Nvidia ve AMD, başka bir fiyat oluşturmak: performans canavar görmek gerekir, onlar yapmak umut . |
|
| |||
| |||
| ATi 5xxx serisi DX11 kartlar dostum. GTX 3xx hiçbir DX11 olamayacak şüphesiz olacaktır. Utanç var ki .. bu DX11 merak kullanabilirsiniz şey yok |
![]() |
|
| Bookmarks |