![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З 9 серія повільно виходив відповідно до Вікіпедія це відбудеться в кінці березня, початку квітня. Мій день народження і потім, я планую отримати 8800GT але не впевнені в погоді чекати. Якщо б я чекав, я всього лише хочуть чекати 2 тижні після мого дня народження якого буде наполовину throgh квітні цього буде мати ніякого ефекту на ціни на 8800 GT або просто кілька фунтів.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купівля 8800GT зараз не було б помилкою, але це також буде інтригуючою, щоб побачити, який вплив новий 9 серія карт від ціни на поточний 8xxx карти, і чи будуть вони жити до виконання вимоги.
|
| |||
| |||
| Було б також цікаво дізнатися погоду Thay підтримкою DX 10.1 і Shader Model 4.1, такі як новий ATI 38xx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, зараз я дивлюся на 9600GT, а, можливо, в 3850 або 3870, тому що ціни на ці пішли вниз. Надзвичайно аналогічні карти, набагато дешевше. З урахуванням сказаного, я сумніваюся, що збирається стати "вбивцею купити", як було з 8800GT цього покоління. Швидше за все, Ви побачите дорогих відеокарт. Якщо є хороші 8800GTS-карт, як у 9 серія виходить, ви можете зайнятися цим, тому що було дуже гідне справу останнього покоління. Але я думаю, нам доведеться чекати, щоб побачити критеріїв. Я б чекати, якщо ваш бюджет трохи гнучкості.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ні мабуть своєї суворої £ 240, а зараз все одно .... |
|
| |||
| |||
| Врешті-решт я отримувати 8800GT і новий блок живлення, за винятком 4850 і 4870 немає нічого, до цього дня це добре з погляду ціни / perfromance ставлення. Ми бачимо, що 9 серія мабуть замінило 8 серій, і в результаті зробили 8 sereis від NVIDIA, 's припинено GPU. |
|
| |||
| |||
| Ненависть до розірвати новини для вас, але 9 серія старі і вошивий зараз. GTX є останніми NVIDIA Series ' |
|
| |||
| |||
| За винятком 8800GT, яка 9800GT і GTS 240 ... і 8800GTS 512, яка є 9800GTX, яка є 9800GTX +, яка є GTS 250.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
, DX11 карт тепер чекаємо, щоб бути звільнені, ми повинні бачити, якщо Nvidia або AMD створити нову ціну: продуктивність монстр, сподіваюся, що вони роблять . |
|
| |||
| |||
| ATi 5xxx серія DX11 Mate карт. GTX 3xx, безсумнівно, буде занадто DX11. Ганьба немає нічого, що можна використовувати цей DX11 Wonder .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Серії Ubuntu питання | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 23 вересня 2009 12:28 |
| 8800 | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 3 | 22 квітня 2008 14:49 |
| Bf серію у широкому | mrdaveyk | PC & консоль Gaming | 1 | 3 січня 2008 05:14 |
| 8 серія | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 2 | 17 вересня 2007 04:03 |
| Серія Hitman | РК-монітор | PC & консоль Gaming | 4 | 21 жовтня 2006 06:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |