![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Компютър е C521 Dell Дименсия Desktop. Просто инсталирали VisionTek Radeon X1300 PCI SFF 256M видео карта. Моят монитора Plug-In не би годни, но адаптер дойде с нея, така че съм включен в тази посока. Въпреки това, моят монитор няма да включа на всички с него. Картата включва, както може да видите и чуете нея (най-вече на вентилатора), и компютъра ми ботуши до глоба. Но монитора светлина отива оранжево, и там 'нищо там. Аз инсталирани драйверите, преди да инсталирате картата. Всичко, което мога да направя ... ? Обадих Dell преди ръката и ми каза, че е един от само съвместими карти за моята тънък случай. Моля, помогнете! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наблюдателите не идват в този случай, тъй като те не получава сигнал от GFX карта.
Уверете се, че е седнал правилно и мониторът е включен в правилно. Ако тя е монтирана правилно и е съвместим с вашата дънна платка аз ще трябва да кажа, че е повреден, водачите не идват в нея на този етап. Можете ли да ми монтира стария картата обратно само за да се уверете, че PC функции, както обикновено като тест? Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Да, аз направих. Ето как да направите резервно копие на компютъра ми за да мога да правя такива неща питам въпроси в тези форуми, слава богу. Аз ще опитам отново място нея и като гарантира, че тя е в добро там. Но аз се чудех, ако адаптер, че се свързва с графична карта вмества ми монитора Plug-In, има ли още начини, тя може да има? Или трябва да работи така? Благодаря тон! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може също така да бъде crappy PSU, но аз се съмнявам, а не много властта гладен графична карта. Седне вероятно ще отстрани проблема, уверете се, че тя е в твърдо там. Вие използвате VGA-DVI адаптер? Ако въпросът не е твърде много.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли 6Pin мощност конектора на тази карта? Ако има, да не включи в PSU в нея? Също така, който PSU имате ли?
| |||
| |||
| Добре, аз мисля, че се свиват установяване на проблема. Изглежда, като че ми кутия (купих картата на разстояние от на Ebay) дойде с DVI-A адаптер за карта. Въпреки това, казва, че картата е трябвало да дойде с DVI-I адаптер. Това, което мога евентуално предизвика моя проблем .. ? В конектори за моята DVI-А дори не приличат на свързване за моята 3D карта. Моят 3D карта е много по-отвори за нея. |
|
| |||
| |||
| Какъв е вашият монитор спецификационен? DVI или VGA? Какъв е адаптера от <->, за да? Аз съм объркана.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png В DVI-A е това, което дойде с него. В DVI-I е това, което трябваше да дойде с него. Мислите, че това е осъществимо въпрос? : ( |
|
| |||
| |||
| Да, знам какво е DVI куплунга изглежда. Какво съм аз питам какво адаптерът е до и от. Дали тя DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| В DVI-A щепсел е този, който отива в видео карта (на адаптера). Но конектори за него съответстват на DVI-I (на диаграмата). Така че аз се чудех дали това е моят проблем. Надявам се, че помага! |