![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Počítač je C521 Dell Dimension ploše. Jenom nainstalovali VisionTek Radeon X1300 PCI 256M SFF grafické karty. Mi monitor plug-in by nebylo vhodné, ale adaptér přišel s tím, tak jsem je zapojen takovým způsobem. Nicméně, můj Monitor nebude zapnout vůbec s to. Karta zapne, jak mohu vidět a slyšet (ventilátor většinou), a můj počítač boty se v pohodě. Ale monitor jede oranžové světlo, a tam není nic. Nainstaloval jsem ovladače před instalací karty. Všechno se dá dělat ... ? Volal jsem Dell před rukou a řekli mi, že to byl jeden z pouze kompatibilní karty pro svůj úzký případu. Prosím pomozte! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nepocházeli v tomto případě, protože nejsou dostat signál z GFX kartu.
Ujistěte se, že to sedí správně a monitor je zapojen do správně. Pokud je správně namontován a je kompatibilní s vaší základní desky bych si říct, že je chybná, ovladače nejsou do ní v této fázi. Můžeš vejít starou kartu zpátky jen, aby se ujistil, že počítač funguje jako normální jako test? Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ano, já to udělal. To je, jak mám zálohovat svůj počítač, abych mohl dělat věci, jako ptát na těchto fórech, díky bohu. I'll zkusit znovu-sezení a ujistit se, že to tam dobře. Ale já jsem se zeptat, pokud je adaptér, který se připojuje k Grafická karta padne mi monitor plug-in, existují způsoby, stále by to mohlo být špatně? Nebo by to fungovat takhle? Díky ton! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl by být také mizerný PSU, ale obávám se, že ne velice moc hlad-grafické karty. Reseat bude pravděpodobně opravit, ujistěte se, že je to tam pevná. Jste pomocí adaptéru DVI-VGA? By na tom příliš mnoho.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje 6Pin napájecí konektor na kartu, že? Pokud ano, máte připojený k PSU do něj? Také PSU, které máte?
| |||
| |||
| Dobře, myslím, že jsem se zúžil problému. Zdá se, jako by mé políčko (i koupil kartu mimo ebay) přišel s DVI-A adaptér pro kartu. Nicméně, karta říká, že by přišel s DVI-I adapter. Možná by to mohlo způsobit můj problém .. ? Konektory pro mé DVI-A to ani vypadat připojit k mé 3D karta. Moje 3D karta má mnohem více otvory pro ni. |
|
| |||
| |||
| Jaký je váš monitor do spec? DVI nebo VGA? Jaký je adaptér z <-> to? Jsem zmatená.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png Na DVI-A je to, co se stalo s ní. Na DVI-I je to, co by měli mít s sebou přináší. Domnívám se, že je možné vydat? : ( |
|
| |||
| |||
| Ano, já vím, co je to DVI plug vypadá. Co jsem se táže, co je adaptér a OD. Je to DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Na DVI-A plug je ten, který jde do video karta (adaptér). Ale konektory pro něj zapadají do DVI-I (na obrázku). Tak jsem se zeptat, pokud to byl můj problém. Hope, která pomáhá! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta nebo monitor? Somethings není v pořádku! | TripleThreat | Graphics Cards & Monitory | 10 | 2 července 2009 10:25 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Aktualizace sledovat a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. února 2008 06:29 |
| Grafické karty / sledovat problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. leden 2008 17:02 |
| Grafické karty & sledovat problémy | tosh4574 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. září 2007 17:07 |
| Thread Nástroje | |
| |