![]() |
|
| |||
| |||
| Υπολογιστής είναι ένα C521 Διάσταση Dell desktop. Απλά VisionTek εγκαταστήσει ένα 256M Radeon X1300 SFF PCI κάρτα βίντεο. My παρακολουθεί plug-in δεν θα ταιριάζει, αλλά ήρθε με έναν προσαρμογέα αυτό, γι 'αυτό είναι συνδεδεμένο με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, η οθόνη μου δεν θα ανάψει καθόλου με αυτό. Η κάρτα ενεργοποιείται, όπως μπορώ να δω και να ακούσω (κυρίως ο ανεμιστήρας), και ο υπολογιστής μου μπότες μέχρι προστίμου. Αλλά η οθόνη πηγαίνει πορτοκαλί φως, και δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Εγκατέστησα τους οδηγούς πριν από την εγκατάσταση της κάρτας. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω ... ; Πήρα το χέρι πριν από την Dell και μου είπαν ότι ήταν μόνο μία από τις συμβατές κάρτες για slim μου υπόθεση. Παρακαλώ βοηθήστε! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι επιτηρητές δεν έρχονται σε αυτή την περίπτωση, επειδή δεν λαμβάνει κάποιο σήμα από το GFX κάρτα.
Βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά και κάθονται τα παρακολουθεί είναι συνδεδεμένο σωστά. Αν έχει τοποθετηθεί σωστά και είναι συμβατή με τη μητρική πλακέτα θα πρέπει να πω ότι είναι ελαττωματικά, οι οδηγοί δεν έρχονται σε αυτό, στο παρόν στάδιο. Μπορεί να έχετε την παλιά κάρτα πίσω μόνο και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής λειτουργεί όπως σε κανονική δοκιμή; Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ναι, το έκανα. Αυτό είναι το πώς να πάρω πίσω τον υπολογιστή μου τόσο που μπορώ να κάνω τα πράγματα όπως και σε αυτές τις ερωτήσεις φόρα, ευτυχώς. Θα προσπαθήσουμε εκ νέου καθίσματος και να διασφαλίσουμε ότι είναι σε καλή εκεί. Αναρωτιέμαι, όμως, εάν ο προσαρμογέας που συνδέει με την κάρτα γραφικών μου ταιριάζει παρακολουθεί plug-in, υπάρχουν ακόμη τρόπους θα μπορούσε να είναι λάθος; Ή θα πρέπει να λειτουργεί έτσι; Χάρη έναν τόνο! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι μια crappy PSU αλλά αμφιβάλλω για αυτό, δεν είναι ένας πολύ δύναμη-πεινασμένος κάρτα γραφικών. Ξανακαθίζω πιθανότατα θα το διορθώσετε, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει εκεί στερεών. Είσαι χρησιμοποιώντας ένα VGA-DVI προσαρμογέα; Δεν θα έπρεπε το θέμα πάρα πολύ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει βύσμα 6pin για την κάρτα; Αν υπάρχει, πρέπει να συνδεθεί το PSU σε αυτό; Επίσης, PSU που έχετε;
| |||
| |||
| Εντάξει, νομίζω ότι θα περιοριστεί το πρόβλημα. Φαίνεται σαν να μου κουτί (i αγόρασε την κάρτα εκτός του ebay) ήρθε με ένα προσαρμογέα DVI-Α για την κάρτα. Ωστόσο, η κάρτα λέει ότι θα πρέπει να έχει έρθει με DVI-I προσαρμογέα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει αυτό το θέμα μου .. ; Οι σύνδεσμοι μου DVI-A δεν μοιάζουν ακόμη και για τη σύνδεση μου 3D κάρτα. 3D κάρτα μου έχει πολύ περισσότερες τρύπες για αυτό. |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η παρακολούθηση της spec? DVI ή VGA? Τι είναι ο προσαρμογέας από <-> για να? Είμαι σε σύγχυση.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png Το DVI-A είναι αυτό που ήρθε με την απόφαση αυτή. Το DVI-I είναι αυτό που θα πρέπει να έχουν τεθεί με την απόφαση αυτή. Σκεφτείτε ότι είναι μια εφικτή θέμα; : ( |
|
| |||
| |||
| Ναι, γνωρίζω τι είναι DVI βύσμα μοιάζει. Τι είμαι αυτό που ζητάμε είναι ο προσαρμογέας είναι από και προς. Είναι DVI-I <-> DVI-A; DVI-I <-> VGA;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Το DVI-A plug είναι αυτό που πηγαίνει στην κάρτα βίντεο (ο προσαρμογέας). Αλλά οι υποδοχές για τοποθέτηση DVI-I (στο διάγραμμα). Έτσι Αναρωτιέμαι αν αυτό ήταν το θέμα μου. Ελπίδα που βοηθά! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα οθόνης ή Monitor? Somethings Δεν Δεξιά! | TripleThreat | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 2η Ιουλ 2009 10:25 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Αναβάθμιση και παρακολουθεί GFX κάρτα | robina80 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 26 Φεβ 2008 06:29 |
| Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων | Lone500 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 18 Ιαν 2008 17:02 |
| Κάρτα γραφικών & παρακολουθεί κόπο | tosh4574 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 17:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |