manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nova kartica, monitor neće doći.

Reply

Thread Tools
Old 30. listopada 2008, 19:51
Member Group

Default Nova kartica, monitor neće doći.

Računalo je C521 Dell Dimension desktop. Samo VisionTek instalirali 256M Radeon X1300 PCI SFF video card. Moj monitor plug-in ne bi stati, nego adapter dođe s njom, pa sam priključen je na taj način. Međutim, moj Monitor neće uključiti u sve s njim. Kartica uključuje, kao što možete vidjeti i čuti (ventilatora uglavnom), i moj računalo sluga gore u redu. Ali monitor odlazi svjetlo narančaste boje, i nema tamo.

Ja instaliran prije instalacije drivera za karticu. Ništa ne mogu učiniti ... ? Zvao sam Dell ruku prije i oni je rekao mene to je bio jedan od samo kompatibilne kartice za moje slim case. Please help! : (
Old 30. listopada 2008, 20:36
Administrator Group

Monitori ne dolaze u ovom slučaju, jer ne dobiva signal iz GFX karticu.

Uvjerite se da je ispravno sjedi, a monitor je priključen na odgovarajući način.

Ako je ispravna i opremljena je kompatibilna s vašim matična ploča bih se reći da je pogrešan, vozači ne dolaze u nju u ovoj fazi.

Možete li mi stati u starog karticu nazad samo kako bi bili sigurni da računalo funkcionira kao normalna kao test?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30. listopada 2008, 20:55
Member Group

Da, ja sam taj. That's how I get back up moj računalo tako da mogu raditi stvari kao molba pitanja u ovim forumima, hvala bogu. Ja ću probati ponovno sjedećih i pobrinete da je tamo dobro. Ali bio sam zadivljen, ako je adapter koji povezuje na Graphics Card uklapa moj monitor plug-in, i dalje postoje načini da bi se moglo pogrešno? Ili bi trebalo da rade kao što to?

Thanks a ton! :)
Old 30. listopada 2008, 21:51
Donatorska Grupa

Mogao bi biti jebani PSU ali JA sumnja to, a ne samom energije gladna grafička kartica. Metnuti vjerojatno će to popraviti, pobrinite se da je tamo kruto. You're koristeći VGA-DVI adapter? Pitanje ne bi trebalo previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 31. listopada 2008, 02:24
Donatorska Grupa

Ima li 6Pin power konektor na tu karticu? Ako ima, da li ste priključen na PSU u nju? Također, PSU koji imate?

Ako ništa od toga, kao što su ugljični rekao, pokušajte s metnuti, ako još uvijek nema radosti, rekao bih je kartica DOA.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 31. listopada 2008, 17:42
Member Group

Ok, mislim da sam suziti down problem. Čini se kao da je moj box (i kupio karticu isključivanje ebay) došao sa DVI-A adapter za karticu. Međutim, kaže da je kartica bi trebala imati dolaze s DVI-I adaptera. Eventualno mogao uzrokovati ovaj moj problem .. ? The priključcima za moj DVI-A ni ne izgledaju kao što je spojiti za moj 3D kartica. Moj 3D kartica je puno rupa za to.
Old 31. listopada 2008, 18:36
Donatorska Grupa

Što je vaš monitor's spec.? DVI ili VGA? Što je s adapterom <-> kako? Ja sam zbunjen.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 31. listopada 2008, 21:24
Member Group

Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png

The DVI-A što je došao s njim.
The DVI-I što da su došli s njim.
Mislite da je to izvedivo pitanje? : (
Old 1. studenog 2008, 18:38
Donatorska Grupa

Da, znam što je to DVI utikač izgledati. Što sam pitajući se što je adapter od i do. Je li to DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
Old 1. studenog 2008, 18:40
Member Group

The DVI-A plug je onaj koji ide u video karticu (s adapterom). Ali priključcima za to pričvršćenje DVI-I (u dijagramu). Tako sam se pitate ako je to moj problem.

Nadam se da pomaže!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Video Card "Monitor" ili? Somethings Not Right! TripleThreat Graphics Cards & Monitors 10 2. srpnja 2009 10:25
Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice Desertfish Graphics Cards & Monitors 7 31. ožujak 2008 12:43
Nadogradnja GFX kartica i monitor robina80 Graphics Cards & Monitors 12 26. veljača 2008 06:29
Grafike kartice / monitora problemi Lone500 Graphics Cards & Monitors 8 18 siječanj 2008 17:02
Grafička kartica i monitor nevolji tosh4574 Graphics Cards & Monitors 4 5. Sep 2007 17:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.