![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Računalo je C521 Dell Dimension desktop. Samo VisionTek instalirali 256M Radeon X1300 PCI SFF video card. Moj monitor plug-in ne bi stati, nego adapter dođe s njom, pa sam priključen je na taj način. Međutim, moj Monitor neće uključiti u sve s njim. Kartica uključuje, kao što možete vidjeti i čuti (ventilatora uglavnom), i moj računalo sluga gore u redu. Ali monitor odlazi svjetlo narančaste boje, i nema tamo. Ja instaliran prije instalacije drivera za karticu. Ništa ne mogu učiniti ... ? Zvao sam Dell ruku prije i oni je rekao mene to je bio jedan od samo kompatibilne kartice za moje slim case. Please help! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitori ne dolaze u ovom slučaju, jer ne dobiva signal iz GFX karticu.
Uvjerite se da je ispravno sjedi, a monitor je priključen na odgovarajući način. Ako je ispravna i opremljena je kompatibilna s vašim matična ploča bih se reći da je pogrešan, vozači ne dolaze u nju u ovoj fazi. Možete li mi stati u starog karticu nazad samo kako bi bili sigurni da računalo funkcionira kao normalna kao test? My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Da, ja sam taj. That's how I get back up moj računalo tako da mogu raditi stvari kao molba pitanja u ovim forumima, hvala bogu. Ja ću probati ponovno sjedećih i pobrinete da je tamo dobro. Ali bio sam zadivljen, ako je adapter koji povezuje na Graphics Card uklapa moj monitor plug-in, i dalje postoje načini da bi se moglo pogrešno? Ili bi trebalo da rade kao što to? Thanks a ton! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti jebani PSU ali JA sumnja to, a ne samom energije gladna grafička kartica. Metnuti vjerojatno će to popraviti, pobrinite se da je tamo kruto. You're koristeći VGA-DVI adapter? Pitanje ne bi trebalo previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima li 6Pin power konektor na tu karticu? Ako ima, da li ste priključen na PSU u nju? Također, PSU koji imate?
| |||
| |||
| Ok, mislim da sam suziti down problem. Čini se kao da je moj box (i kupio karticu isključivanje ebay) došao sa DVI-A adapter za karticu. Međutim, kaže da je kartica bi trebala imati dolaze s DVI-I adaptera. Eventualno mogao uzrokovati ovaj moj problem .. ? The priključcima za moj DVI-A ni ne izgledaju kao što je spojiti za moj 3D kartica. Moj 3D kartica je puno rupa za to. |
|
| |||
| |||
| Što je vaš monitor's spec.? DVI ili VGA? Što je s adapterom <-> kako? Ja sam zbunjen.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png The DVI-A što je došao s njim. The DVI-I što da su došli s njim. Mislite da je to izvedivo pitanje? : ( |
|
| |||
| |||
| Da, znam što je to DVI utikač izgledati. Što sam pitajući se što je adapter od i do. Je li to DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| The DVI-A plug je onaj koji ide u video karticu (s adapterom). Ali priključcima za to pričvršćenje DVI-I (u dijagramu). Tako sam se pitate ako je to moj problem. Nadam se da pomaže! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Video Card "Monitor" ili? Somethings Not Right! | TripleThreat | Graphics Cards & Monitors | 10 | 2. srpnja 2009 10:25 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Nadogradnja GFX kartica i monitor | robina80 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 26. veljača 2008 06:29 |
| Grafike kartice / monitora problemi | Lone500 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18 siječanj 2008 17:02 |
| Grafička kartica i monitor nevolji | tosh4574 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 5. Sep 2007 17:07 |
| Thread Tools | |
| |