![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép egy Dell Dimension C521 asztalon. Csak a telepített VisionTek Radeon X1300 PCI SFF 256M video kártya. My Plug-in nem alkalmas, de egy adapter az volt, ezért le kell zárni, hogy az említett módon. Mindazonáltal, a monitor nem kapcsol be minden vele. A kártya fordul, ahogy én látom és hallom, hogy (a ventilátor többnyire), és a számítógépet és a csizmák jó. De a monitor világos narancssárga megy, és ott semmi. Telepítettem a meghajtók telepítése előtt a kártyát. Van valami, amit tehetek ... ? Felhívtam a Dell előtt, és azt mondta nekem, hogy egyike volt az egyetlen, kompatibilis kártyák én karcsú ügyben. Kérem, segítsen! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitorok nem jön be ez ügyben, mert nem tudnak jelet a Gfx kártyát.
Győződjön meg arról, hogy megfelelő helyet és a monitor megfelelően csatlakoztatva van. Ha ez fel van szerelve megfelelő, és az összeegyeztethető a alaplap Azt kell mondanom, hogy a hibás, a járművezetők nem jönnek rá ebben a szakaszban. Tud illeszkedik a régi kártya vissza, csak hogy ellenőrizze, hogy a PC-funkciók, mint a test normális? My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Igen, én tettem ezt. Ez az, hogy hogyan jutok vissza a számítógépet úgy, meg tudom csinálni a dolgokat, mint kérdeznek az ilyen fórumok, hála istennek. Megpróbálom újra üléshelyzetekre, és gondoskodjanak arról, hogy ott jó. De én arra gondoltam, ha az adaptert, hogy csatlakozik a Grafikus kártya illik én monitor plug-in, vannak-e még, milyen eszközökkel lehet baj? Vagy ha azt szeretné, hogy a munka? Köszönet egy csomó! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Is lehet egy rossz PSU de azt hiszem, nem egy nagy teljesítmény-éhes grafikus kártyát. Újra leültet majd meg azt, hogy jól van ott szilárd. Te felhasználásával VGA-DVI adapter? Ha nem számít túl sokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van-e olyan erő 6pin csatlakozó, hogy kártyát? Ha van, van csatlakoztatva a tápegység bele? Is, amely PSU van?
| |||
| |||
| Oké, azt hiszem szűkül le a kérdés. Úgy tűnik, mintha én doboz (vettem a kártya le eBay) volt egy-egy DVI adapter a kártyát. Ugyanakkor a kártya mondja meg kellett volna jönni egy DVI-I adapter. Lehetséges, hogy ez a lehetőség mert a probléma .. ? A csatlakozók az én DVI-A nem is nézek ki, mint a kapcsolódni a saját 3D-s kártya. Saját 3D kártya sokkal több lyuk is. |
|
| |||
| |||
| Mi az a monitor spec? DVI vagy VGA? Mi az adaptert a <-> to? Én vagyok zavarodva.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png A DVI-A, ami az volt. A DVI-I, ami kell jönni vele. Hiszem, hogy ez egy lehetséges probléma? : ( |
|
| |||
| |||
| Igen, tudom, mi az a DVI csatlakozó látszik. Mi lesz kérve az, amit az adapter és annak. Van-e DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| A DVI-A dugó az, ami megy a videó kártya (az adapter). De a csatlakozók is alkalmas DVI-I (az ábrán). Szóval arra gondoltam, ha ez volt a kérdés. Hope that helps! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Videó kártya vagy a monitor? Asok nem igaz! | TripleThreat | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 2. július 2009 10:25 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Upgrading monitor és Gfx kártya | robina80 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 26. február 2008 06:29 |
| Grafikus kártya / monitor problémák | Lone500 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Grafikus kártya és monitor gond | tosh4574 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 5. Szeptember 2007 17:07 |
| Téma eszközök | |
| |