![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב הוא ממד Desktop Dell C521. רק התקנת VisionTek RADEON X1300 PCI 256M כרטיס SFF וידאו. אזור לפקח התוספת לא בכושר, אבל הגיע עם מתאם זה, אני כל כך פקוק את זה ככה. עם זאת, לא יהיה לי את המסך להפעיל בכלל עם זה. הכרטיס על פנייה, כפי שאני יכול לראות ולשמוע את זה (המאוורר בעיקר), ועל המחשב שלי בסדר המגפיים למעלה. אבל ממשיך לעקוב אחר האור כתום, ויש שם דבר. אני התקנתי את הנהגים לפני התקנת הכרטיס. משהו שאני יכול לעשות ... ? התקשרתי לפני Dell ביד והם אמרו לי שזה אחד בלבד תואם קלפים המקרה שלי רזה. אנא עזור! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוניטורים לא קדימה במקרה זה כי הם לא מקבל את האות מן GFX כרטיס.
ודא שהיא נכונה מיושב ואת מוניטור פקוק בתוך כראוי. אם היא נכונה, והוא מצויד תואם את לוח האם הייתי צריך להגיד את זה הוא לקוי, נהגים לא מגיעים אליו בשלב זה. האם אתה יכול להתאים את הישן כרטיס חזור, רק כדי לוודא את המחשב מתפקד כרגיל כמו מבחן? המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| כן, אני עשיתי את זה. כך אני מקבל את המחשב שלי חזרה למעלה, כך שאני יכול לעשות דברים כמו לשאול שאלות בפורומים אלה, תודה לאל. אני מתכוון לנסות שוב הושבה אותו כדי לוודא שזה שם טוב. אבל אני תהיתי, אם את המתאם שמחברת את כרטיס מסך מתאים לי את המסך התוספת, האם יש עדיין דרכים זה יכול להיות לא בסדר? או שמא זה עובד ככה? תודה טון! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, יכול להיות crappy PSU אבל אני בספק, לא רעב מאוד כוח-כרטיס המסך. Reseat כנראה יהיה לתקן את זה, לוודא שזה שם מוצקים. אתה משתמש מתאם DVI-VGA? האם אין עניין רב מדי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש כוח מחבר 6Pin על כרטיס זה? אם יש, יש לך את PSU פקוק את העניין? כמו כן, אשר PSU האם יש לך?
| |||
| |||
| אוקיי, אני חושב שאני צמצמה את הבעיה. נראה כאילו את התיבה (קניתי את הכרטיס הנחה של eBay) הגיע עם מתאם DVI-A עבור הכרטיס. עם זאת, כרטיס זה אומר צריך לבוא עם מתאם DVI-I. ואולי זה יכול לגרום לי בעיה .. ? את שלי connectors DVI-A אפילו לא נראים כמו לחבר שלי כרטיס 3D. 3D הכרטיס שלי יש הרבה יותר חורים על זה. |
|
| |||
| |||
| מהי לפקח של spec? DVI או VGA? מהו מתאם מ <-> כדי? אני מבולבלת.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png ה DVI-A הוא מה קרה עם זה. ה-DVI הוא מה אני צריך לבוא עם זה. Think it's a ממיש הבעיה? : ( |
|
| |||
| |||
| כן, אני יודע מה זה נראה כמו תקע DVI. מה שאני מבקש זה מה המתאם היא וממנה. האם זה DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ה-DVI הוא תקע את זה עובר אל כרטיס המסך (המתאם). אבל בשביל זה connectors תואמים DVI-I (ב התרשים). אז תהיתי אם זו הייתה הבעיה שלי. מקווה שזה יעזור! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס הווידאו או צג? Somethings לא נכון! | TripleThreat | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 2 יולי 2009 10:25 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| שדרוג לפקח על כרטיס GFX | robina80 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 26 פברואר 2008 06:29 |
| כרטיס המסך / לפקח בעיות | Lone500 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 18 ינואר 2008 17:02 |
| כרטיס המסך לפקח & צרות | tosh4574 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 5 ספטמבר 2007 17:07 |
| שרשרת כלים | |
| |