mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Naujoji kortelė, stebi ne ateiti.

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 30, 2008, 19:51
Narys

Default Naujoji kortelė, stebi ne ateiti.

Kompiuteris C521 Dell Dimension Desktop. Just Installed VisionTek Radeon X1300 PCI 256M SFF vaizdo plokštę. Mano monitorius plug-in nebūtų tinkamos, bet adapteris atėjo su juo, todėl aš jį prijungti, kad taip. Tačiau, mano monitorius neįsijungia visais su juo. Kortelės priklauso nuo to, kaip aš galiu pamatyti ir išgirsti (ventiliatorius dažniausiai), ir mano kompiuteris batai iki baudą. Bet kontroliuoti šviesos eina oranžinė, ir ten nieko nėra.

Įdiegiau tvarkykles prieš įdiegiant kortelė. Anything I can do ... ? Aš pašaukiau "Dell" iki pusės, ir jie man pasakė, tai buvo vienas tik suderinamas korteles mano plonas dėklas. Please help! : (
Old Spalis 30, 2008, 20:36
Administrator Grupė

Monitoriai nepatenka į šioje byloje, nes jie negauna signalo iš GFX kortelė.

Įsitikinkite, kad teisingai sėdėti ir stebėti, prijungtas tinkamai.

Jei tai yra teisingai įrengtas ir yra suderinamas su jūsų plokštę aš turiu pasakyti, kad tai yra klaidingas, vairuotojai nepatenka į tai šiame etape.

Ar jums tinka senas kortelė Atgal tiesiog įsitikinkite, kad kompiuterio funkcijas kaip normalus kaip testas?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 30, 2008, 20:55
Narys

Taip, aš tai padarė. That's how I get my kompiuterio atsarginę kopiją, kad galėčiau daryti tai, ko, kaip užduoti klausimus šiuose forumuose, ačiū Dievui. I'll try re-sėdynės, ir įsitikinti, tai ten gera. Bet man buvo įdomu, jei adapteris, prijungtas prie Graphics Card tinka mano monitorius plug-in, ten dar kokiais būdais ji gali būti blogai? Ar ji turėtų dirbti like that?

Ačiū t! :)
Old Spalis 30, 2008, 21:51
Donorų grupės

Taip pat galėtų būti Crappy PSU, bet aš abejoju, ne labai galios alkanas grafikos plokštę. Valykite tikriausiai ją išspręsti, įsitikinkite, kad jis ten kietas. Jūs naudojate VGA-DVI adapteris? Ar ne per daug klausimu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Spalis 31, 2008, 02:24
Donorų grupės

Ar 6pin power connector tą kortelę? Jei yra, tai jūs prijungiamas PSU į jį? Be to, kuris PSU turite?

Jei nė vienas, kad, pavyzdžiui, anglies sakė, pabandykite Valykite, jei dar ne džiaugsmas, sakyčiau kortelė DOA.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 31, 2008, 17:42
Narys

Gerai, aš manau, nesumažėjo nustatyta problema. Atrodo, tarsi mano lauką (nusipirkau kortele išjungti "eBay) atėjo su DVI-už kortelės adapterį. Tačiau kortelę sako, kad ji turėjo ateiti su DVI-I adapteris. Ar tai gali būti sukelti mano problemą .. ? Mano DVI jungtis-net išvaizda prisijungti mano 3D kortelė. Mano 3D kortelė turi daug skylučių jį.
Old Spalis 31, 2008, 18:36
Donorų grupės

Koks yra jūsų monitoriaus spec? DVI arba VGA? Kas yra nuo <adapteris -> prie? I'm confused.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Spalis 31, 2008, 21:24
Narys

Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png

DVI-tai, kas buvo su juo.
DVI-I yra tai, kas turėjo ateiti su ja.
Manyti, kad tai įmanoma išduoti? : (
Old Lapkritis 1, 2008, 18:38
Donorų grupės

Taip, aš žinau, ką DVI kištukas atrodo. Kas I'm asking ką adapteris į ir iš. Tai DVI-I <-> DVI? DVI-I <-> VGA?
Old Lapkritis 1, 2008, 18:40
Narys

DVI kištukas yra viena, kad eina į vaizdo plokštę (adapterį). Bet jai tinka jungtys DVI-I (į diagramą). So I was wondering, jei tai buvo mano klausimas.

Hope that helps!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vaizdo plokštė ar monitorius? Septyniasdešimties Not Right! TripleThreat Graphics Cards & Monitoriai 10 2 liepa 2009 10:25
Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė Desertfish Graphics Cards & Monitoriai 7 Kovas 31, 2008 12:43
Atnaujinimas stebėti ir GFX kortelė robina80 Graphics Cards & Monitoriai 12 26 vasaris 2008 06:29
Graphics card / monitoriaus problemos Lone500 Graphics Cards & Monitoriai 8 18 sausis 2008 17:02
Grafika kortelės ir stebėti problemų tosh4574 Graphics Cards & Monitoriai 4 5 rugsėjis 2007 17:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.