![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kompiuteris C521 Dell Dimension Desktop. Just Installed VisionTek Radeon X1300 PCI 256M SFF vaizdo plokštę. Mano monitorius plug-in nebūtų tinkamos, bet adapteris atėjo su juo, todėl aš jį prijungti, kad taip. Tačiau, mano monitorius neįsijungia visais su juo. Kortelės priklauso nuo to, kaip aš galiu pamatyti ir išgirsti (ventiliatorius dažniausiai), ir mano kompiuteris batai iki baudą. Bet kontroliuoti šviesos eina oranžinė, ir ten nieko nėra. Įdiegiau tvarkykles prieš įdiegiant kortelė. Anything I can do ... ? Aš pašaukiau "Dell" iki pusės, ir jie man pasakė, tai buvo vienas tik suderinamas korteles mano plonas dėklas. Please help! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitoriai nepatenka į šioje byloje, nes jie negauna signalo iš GFX kortelė.
Įsitikinkite, kad teisingai sėdėti ir stebėti, prijungtas tinkamai. Jei tai yra teisingai įrengtas ir yra suderinamas su jūsų plokštę aš turiu pasakyti, kad tai yra klaidingas, vairuotojai nepatenka į tai šiame etape. Ar jums tinka senas kortelė Atgal tiesiog įsitikinkite, kad kompiuterio funkcijas kaip normalus kaip testas? Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Taip, aš tai padarė. That's how I get my kompiuterio atsarginę kopiją, kad galėčiau daryti tai, ko, kaip užduoti klausimus šiuose forumuose, ačiū Dievui. I'll try re-sėdynės, ir įsitikinti, tai ten gera. Bet man buvo įdomu, jei adapteris, prijungtas prie Graphics Card tinka mano monitorius plug-in, ten dar kokiais būdais ji gali būti blogai? Ar ji turėtų dirbti like that? Ačiū t! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat galėtų būti Crappy PSU, bet aš abejoju, ne labai galios alkanas grafikos plokštę. Valykite tikriausiai ją išspręsti, įsitikinkite, kad jis ten kietas. Jūs naudojate VGA-DVI adapteris? Ar ne per daug klausimu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar 6pin power connector tą kortelę? Jei yra, tai jūs prijungiamas PSU į jį? Be to, kuris PSU turite?
| |||
| |||
| Gerai, aš manau, nesumažėjo nustatyta problema. Atrodo, tarsi mano lauką (nusipirkau kortele išjungti "eBay) atėjo su DVI-už kortelės adapterį. Tačiau kortelę sako, kad ji turėjo ateiti su DVI-I adapteris. Ar tai gali būti sukelti mano problemą .. ? Mano DVI jungtis-net išvaizda prisijungti mano 3D kortelė. Mano 3D kortelė turi daug skylučių jį. |
|
| |||
| |||
| Koks yra jūsų monitoriaus spec? DVI arba VGA? Kas yra nuo <adapteris -> prie? I'm confused.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png DVI-tai, kas buvo su juo. DVI-I yra tai, kas turėjo ateiti su ja. Manyti, kad tai įmanoma išduoti? : ( |
|
| |||
| |||
| Taip, aš žinau, ką DVI kištukas atrodo. Kas I'm asking ką adapteris į ir iš. Tai DVI-I <-> DVI? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| DVI kištukas yra viena, kad eina į vaizdo plokštę (adapterį). Bet jai tinka jungtys DVI-I (į diagramą). So I was wondering, jei tai buvo mano klausimas. Hope that helps! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė ar monitorius? Septyniasdešimties Not Right! | TripleThreat | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 2 liepa 2009 10:25 |
| Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė | Desertfish | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 12:43 |
| Atnaujinimas stebėti ir GFX kortelė | robina80 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 26 vasaris 2008 06:29 |
| Graphics card / monitoriaus problemos | Lone500 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 18 sausis 2008 17:02 |
| Grafika kortelės ir stebėti problemų | tosh4574 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 5 rugsėjis 2007 17:07 |
| Temos įrankiai | |
| |