mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Jaunas kartes, uzraudzītu nenāks on.

Reply

Thread Tools
Old 30 oktobris 2008, 19:51
Loceklis

Default Jaunas kartes, uzraudzītu nenāks on.

Dators ir C521 Dell Dimension Desktop. Just instal VisionTek Radeon 256M X1300 PCI SFF video karti. Manu monitoru plug-in neatbilstu, bet adapteris nāca ar to, tāpēc es plugged to šādā veidā. Tomēr, mans monitors nevar pagriezt uz visu ar to. Karte kļūst par, kā es to varētu redzēt un dzirdēt to (ventilators galvenokārt), un mans dators zābaki up fine. Bet kontrolēt gaismas iet oranžs, un tur neko tur.

Es instal draiveri pirms instalēšanas karti. Kaut ko es varu darīt ... ? I sauc par Dell, pirms puses, un viņi stāstīja man tas bija viens no tikai saderīgas kartes manā slim gadījumā. Please help! : (
Old 30 oktobris 2008, 20:36
Administrator Group

Monitori nenāk par šajā lietā, jo viņi nesaņem signālu no GFX karti.

Pārliecinieties, ka tas sēž pareizi, un monitors ir pievienots pienācīgi.

Ja tas ir uzstādīts pareizs un ir saderīgs ar savu mātesplati es teikšu, ka ir kļūdains, vadītājiem nenonāk tā šajā posmā.

Vai jūs fit veco karti atpakaļ tikai, lai nodrošinātu datora funkcijas normālus tests?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30 oktobris 2008, 20:55
Loceklis

Yes, I did that. Kā es varu saņemt savu datoru atpakaļ, lai es varētu darīt lietas Tas ir tāpat, uzdodot jautājumus šajos forumos, paldies dievam. I'll try re-sēdvietas, un pārliecinoties, ka tas, kas tur labs. Bet man bija jautājums, vai adapteris, kas savieno ar Graphics Card pieguļ manu monitoru plug-in ir joprojām, kā tas var būt nepareizi? Vai ja tas darbojas, piemēram, ka?

Thanks a ton! :)
Old 30 oktobris 2008, 21:51
Donors Group

Varētu arī crappy PSU, bet es šaubos, ne ļoti varas izsalcis grafikas karte. Reseat būs iespējams salabot, pārliecinieties, vai tas tur ir stabili. Jūs lietojat VGA-DVI adapteri? Ja nav svarīgi pārāk daudz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 31 oktobris 2008, 02:24
Donors Group

Vai ir 6pin strāvas savienotāja šīs kartes? Ja ir, tad esat pieslēgts PSU vērā to? Arī, kas PSU jums ir?

Ja neviens no ka, līdzīgi Carbon teica, mēģiniet reseat, ja vēl nav prieka, es teiktu, ka karte ir DOA.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 31 oktobris 2008, 17:42
Loceklis

Labi, es domāju, ka skaitu samazināja, jautājumu. Šķiet, it kā mana kaste (es nopirku karti nost no ebay) nāca ar DVI-adapters karti. Taču karti saka, ka tā būtu jānāk ar DVI-I adapteri. Vai tas iespējams, var izraisīt manu jautājumu .. ? Mana DVI connectors, nav pat izskatās savienot ar manu 3D karti. Mana 3D karte ir daudz caurumu par to.
Old 31 oktobris 2008, 18:36
Donors Group

Kāds ir jūsu monitora spec? DVI vai VGA? Kas ir adapteri no <-> to? Es esmu apjucis.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old 31 oktobris 2008, 21:24
Loceklis

Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png

DVI-ir tas, kas bija ar to.
DVI-I ir tas, kas būtu neizbēgama.
Domāju, ka tas iespējams jautājums? : (
Old 1 novembris 2008, 18:38
Donors Group

Jā, es zinu kas DVI plug izskatās. Ko es esmu prasa ir tas adapteris ir uz un no. Tas DVI-I <-> DVI-? DVI-I <-> VGA?
Old 1 novembris 2008, 18:40
Loceklis

DVI-kontaktdakša ir tāda, kas tērēta video karti (adapteri). Bet par to savienotājus fit DVI-I (ar diagrammu). Tāpēc es domāju, ja tas bija mans jautājums.

Hope that helps!
Reply

Register

Bookmarks