![]() |
|
| |||
| |||
| Dators ir C521 Dell Dimension Desktop. Just instal VisionTek Radeon 256M X1300 PCI SFF video karti. Manu monitoru plug-in neatbilstu, bet adapteris nāca ar to, tāpēc es plugged to šādā veidā. Tomēr, mans monitors nevar pagriezt uz visu ar to. Karte kļūst par, kā es to varētu redzēt un dzirdēt to (ventilators galvenokārt), un mans dators zābaki up fine. Bet kontrolēt gaismas iet oranžs, un tur neko tur. Es instal draiveri pirms instalēšanas karti. Kaut ko es varu darīt ... ? I sauc par Dell, pirms puses, un viņi stāstīja man tas bija viens no tikai saderīgas kartes manā slim gadījumā. Please help! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitori nenāk par šajā lietā, jo viņi nesaņem signālu no GFX karti.
Pārliecinieties, ka tas sēž pareizi, un monitors ir pievienots pienācīgi. Ja tas ir uzstādīts pareizs un ir saderīgs ar savu mātesplati es teikšu, ka ir kļūdains, vadītājiem nenonāk tā šajā posmā. Vai jūs fit veco karti atpakaļ tikai, lai nodrošinātu datora funkcijas normālus tests? Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yes, I did that. Kā es varu saņemt savu datoru atpakaļ, lai es varētu darīt lietas Tas ir tāpat, uzdodot jautājumus šajos forumos, paldies dievam. I'll try re-sēdvietas, un pārliecinoties, ka tas, kas tur labs. Bet man bija jautājums, vai adapteris, kas savieno ar Graphics Card pieguļ manu monitoru plug-in ir joprojām, kā tas var būt nepareizi? Vai ja tas darbojas, piemēram, ka? Thanks a ton! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu arī crappy PSU, bet es šaubos, ne ļoti varas izsalcis grafikas karte. Reseat būs iespējams salabot, pārliecinieties, vai tas tur ir stabili. Jūs lietojat VGA-DVI adapteri? Ja nav svarīgi pārāk daudz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai ir 6pin strāvas savienotāja šīs kartes? Ja ir, tad esat pieslēgts PSU vērā to? Arī, kas PSU jums ir?
| |||
| |||
| Labi, es domāju, ka skaitu samazināja, jautājumu. Šķiet, it kā mana kaste (es nopirku karti nost no ebay) nāca ar DVI-adapters karti. Taču karti saka, ka tā būtu jānāk ar DVI-I adapteri. Vai tas iespējams, var izraisīt manu jautājumu .. ? Mana DVI connectors, nav pat izskatās savienot ar manu 3D karti. Mana 3D karte ir daudz caurumu par to. |
|
| |||
| |||
| Kāds ir jūsu monitora spec? DVI vai VGA? Kas ir adapteri no <-> to? Es esmu apjucis.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png DVI-ir tas, kas bija ar to. DVI-I ir tas, kas būtu neizbēgama. Domāju, ka tas iespējams jautājums? : ( |
|
| |||
| |||
| Jā, es zinu kas DVI plug izskatās. Ko es esmu prasa ir tas adapteris ir uz un no. Tas DVI-I <-> DVI-? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| DVI-kontaktdakša ir tāda, kas tērēta video karti (adapteri). Bet par to savienotājus fit DVI-I (ar diagrammu). Tāpēc es domāju, ja tas bija mans jautājums. Hope that helps! |
![]() |
|
| Bookmarks |