![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Komputer jest C521 Dell Dimension pulpicie. Wystarczy zainstalowany VisionTek Radeon X1300 PCI 256M SFF karty graficznej. Mój monitor plug-in nie pasują, ale razem z kartą, więc mogę podłączyć go w ten sposób. Jednak, moim monitorze nie włączać w ogóle się z nim. Karta włącza się, jak mogę go zobaczyć i usłyszeć (głównie wentylatora), mój komputer i ładuje się do porządku. Ale monitora jest pomarańczowe światło, a tam nie ma nic. Po zainstalowaniu sterowników przed instalacją karty. Cokolwiek mogę zrobić ... ? Zadzwoniłem do firmy Dell przed strony i powiedział mi to jeden z tylko kompatybilnych kart slim dla mojej sprawy. Prosimy o pomoc! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obserwatorzy nie są w tym przypadku, ponieważ nie są one dostaję sygnał z karty GFX.
Upewnij się, że siedzi poprawnie, a monitor jest podłączone prawidłowo. Jeżeli jest on wyposażony jest prawidłowe i zgodne z Twojej płycie będę musiał powiedzieć, że są błędne, maszyniści nie przychodzą do niego na tym etapie. Czy pasuje do starej karty z powrotem tylko upewnić się, że komputer działa jako normalne jak test? My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tak, zrobiłem to. That's how I get moim komputerze kopię zapasową, aby można było robić takie rzeczy jak zadawać pytania w tych forach, dzięki Bogu. I'll try ponownie siedzenia i upewniając się, że w tym dobry. Ale zastanawiałem się, czy adapter, który łączy się z karta graficzna pasuje mi monitor plug-in, istnieją nadal sposobów może być źle? Czy też powinna ona pracować tak? Thanks a ton! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może również być crappy PSU ale mam wątpliwości, nie bardzo głodny zasilania karty graficznej. Siedzenia będzie naprawić, upewnij się, że tam stałe. Jesteś za pomocą adaptera DVI-VGA? Jeżeli sprawa nie za dużo.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy istnieje 6Pin złącza zasilania na karcie? Jeżeli istnieje, że jesteś podłączony do PSU do niego? Ponadto, co PSU masz?
| |||
| |||
| Dobra, myślę zawężenia problemu. Wydaje się, jakby moje pole (i kupił kartę poza serwisem eBay) pochodziła z DVI-A adapter karty. Jednakże karty mówi powinno pochodzić z adaptera DVI-I. Czy ten ewentualnie spowodować mój problem .. ? Złącza dla mojej DVI-A nawet nie wyglądać jak podłączyć do mojej karty 3D. Mój 3D karta ma dużo więcej otworów dla niego. |
|
| |||
| |||
| Jakie jest Twoje monitora spec? DVI lub VGA? Co to jest karta z <->, aby? I'm confused.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png DVI-A co jest z nim przyszli. DVI-I co powinno pochodzić z nią. Uważam, że to wykonalne problem? : ( |
|
| |||
| |||
| Tak, wiem co to DVI wtyczkę wygląda. What I'm prośbą jest to, co jest adapter do iz. Czy jest to DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| DVI-A wtyczka jest, że idzie do karty graficznej (adapter). Ale ona zdatna do złącza DVI-I (na rysunku). Więc zastanawiałem się czy to był mój problem. Hope that helps! |