![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Počítač je C521 Dell Dimension ploche. Jenom nainštalovali VisionTek Radeon X1300 PCI 256M SFF grafickej karty. Mi monitor plug-in by nebolo vhodné, ale adaptér prišiel s tým, tak jsem je zapojený takým spôsobom. Avšak, môj Monitor nebude zapnout vůbec s to. Karta zapne, ako môžem vidieť a počuť (ventilátor väčšinou), a môj počítač topánky sa v pohodě. Ale monitor jede oranžové svetlo, a tam nie je nič. Nainstaloval som ovládače pred inštaláciou karty. Všetko sa dá robiť ... ? Volal som Dell pred rukou a povedali mi, že to bol jeden z iba kompatibilné karty pre svoj úzky prípadu. Prosím pomôžte! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nepochádzali v tomto prípade, pretože nie sú dostať signál z GFX kartu.
Uistite sa, že to sedí správne a monitor je zapojený do správne. Ak je správne namontovaný a je kompatibilný s vašou základné dosky by som si povedať, že je nesprávna, ovládače nie sú do nej v tejto fáze. Môžeš vojsť starú kartu späť len, aby sa ubezpečil, že počítač funguje ako normálne ako test? Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Áno, já to udělal. To je, ako mám zálohovať svoj počítač, aby som mohol robiť veci, ako pýtať na týchto fórach, vďaka bohu. I'll skúsiť znovu-sedenie a uistiť sa, že to tam dobre. Ale ja som sa opýtať, ak je adaptér, ktorý sa pripája k Grafická karta padne mi monitor plug-in, existujú spôsoby, stále by to mohlo byť zle? Alebo by to fungovať takhle? Vďaka ton! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohol by byť tiež mizerný PSU, ale obávam sa, že nie veľmi moc hlad-grafické karty. Resete bude pravdepodobne opraviť, uistite sa, že je to tam pevná. Ste pomocou adaptéra DVI-VGA? By na tom príliš veľa.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje 6pin napájací konektor na kartu, že? Ak áno, máte pripojený k PSU do neho? Tiež PSU, ktoré máte?
| |||
| |||
| Dobre, myslím, že som sa zúžil problému. Zdá sa, ako by mojej políčko (i koupil kartu mimo ebay) prišiel s DVI-A adaptér pre kartu. Avšak, karta hovorí, že by prišiel s DVI-I adapter. Možno by to mohlo spôsobiť môj problém .. ? Konektory pre mojej DVI-A to ani vyzerať pripojiť k mojej 3D karta. Moja 3D karta má oveľa viac otvormi pre ňu. |
|
| |||
| |||
| Aký je váš monitor do spec? DVI alebo VGA? Aký je adaptér z <-> to? Som zmätená.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Dotu] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png Na DVI-A je to, čo sa stalo s ňou. Na DVI-I je to, čo by mali mať so sebou prináša. Domnievam sa, že je možné vydať? : ( |
|
| |||
| |||
| Áno, ja viem, co je to DVI plug vyzerá. Čo som sa pýta, čo je adaptér a OD. Je to DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Na DVI-A plug je ten, ktorý ide do video karta (adaptér). Ale konektory pre neho zapadajú do DVI-I (na obrázku). Tak som sa opýtať, ak to bol môj problém. Hope, ktorá pomáha! |