![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Рачунар је Ц521 Делл Дименсион десктоп. Само ВисионТек инсталирали 256М Радеон Кс1300 ПЦИ СФФ видео цард. Мој монитор плуг-ин не би стати, него адаптер дође са њом, па сам прикључен је на тај начин. Међутим, мој Монитор неће укључити у све са њим. Картица укључује, као што можете видети и чути (вентилатора углавном), и мој рачунар слуга горе у реду. Али монитор одлази светло наранџасте боје, и нема тамо. Ја инсталиран пре инсталације драјвера за картицу. Ништа не могу учинити ... ? Звао сам Делл руку пре и они је рекао мене то је био један од само компатибилне картице за моје Слим цасе. Плеасе хелп! : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Монитори не долазе у овом случају, јер не добија сигнал из ГФКС картицу.
Уверите се да је исправно седи, а монитор је прикључен на одговарајући начин. Ако је исправна и опремљена је компатибилна са вашим матична плоча бих се рећи да је погрешан, возачи не долазе у њу у овој фази. Можете ли ми стати у старог картицу назад само како би били сигурни да рачунар функционише као нормална као тест? Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Да, ја сам тај. Тхат'с хоу И гет бацк уп мој рачунар тако да могу да раде ствари као молба питања у овим форумима, хвала богу. Ја ћу покушати поново сједећих и побринете да је тамо добро. Али био сам задивљен, ако је адаптер који повезује на Грапхицс Цард уклапа мој монитор плуг-ин, и даље постоје начини да би се могло погрешно? Или би требало да раде као што то? Тханкс а тон! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао би бити јебани псу ипак ЈА сумња то, а не самом енергије гладна графичка картица. Метнути вероватно ће то поправити, побрините се да је тамо круто. Ыоу'ре помоћу ВГА-ДВИ адаптер? Питање не би требало превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли 6Пин поуер конектор на ту картицу? Ако има, да ли сте прикључен на псу у њу? Такође, псу који имате?
| |||
| |||
| Ок, мислим да сам сузити доун проблем. Чини се као да је мој бокс (и купио картицу искључивање ебаы) дошао са ДВИ-А адаптер за картицу. Међутим, каже да је картица би требала имати долазе са ДВИ-И адаптера. Евентуално могао изазвати овај мој проблем .. ? Тхе прикључцима за мој ДВИ-А ни не изгледају као што је спојити за мој 3Д картица. Мој 3Д картица је пуно рупа за то. |
|
| |||
| |||
| Шта је ваш монитор'с спец? ДВИ или ВГА? Шта је са трансформатор <-> како? Ја сам збуњен.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Дотум] хттп://уплоад.уикимедиа.орг/уикипедиа/цоммонс/тхумб/ф/фб/ДВИ_Цоннецтор_Тыпес.свг/181пкс-ДВИ_Цоннецтор_Тыпес.свг.пнг Тхе ДВИ-А шта је дошао с њим. Тхе ДВИ-И шта да су дошли са њим. Мислите да је то изводљиво питање? : ( |
|
| |||
| |||
| Да, знам шта је то ДВИ утикач изгледати. Шта сам питајући се шта је адаптер од и до. Да ли је то ДВИ-И <-> ДВИ-А? ДВИ-И <-> ВГА?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Тхе ДВИ-А плуг је онај који иде у видео картицу (са адаптером). Али прикључцима за то причвршћење ДВИ-И (у дијаграму). Тако сам се питате ако је то мој проблем. Надам се да помаже! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Видео Цард "Монитор" или? Сометхингс Нот Ригхт! | ТриплеТхреат | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 2. јул 2009 10:25 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Надоградња ГФКС картица и монитор | робина80 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 26 фебруар 2008 06:29 |
| Графике картице / монитора проблеми | Лоне500 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 18 јануар 2008 17:02 |
| Графичка картица и монитор невољи | тосх4574 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 5. Сеп 2007 17:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |