мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Нова картица, монитор неће доћи.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Сеп 2008, 19:51
Мембер Гроуп

Default Нова картица, монитор неће доћи.

Рачунар је Ц521 Делл Дименсион десктоп. Само ВисионТек инсталирали 256М Радеон Кс1300 ПЦИ СФФ видео цард. Мој монитор плуг-ин не би стати, него адаптер дође са њом, па сам прикључен је на тај начин. Међутим, мој Монитор неће укључити у све са њим. Картица укључује, као што можете видети и чути (вентилатора углавном), и мој рачунар слуга горе у реду. Али монитор одлази светло наранџасте боје, и нема тамо.

Ја инсталиран пре инсталације драјвера за картицу. Ништа не могу учинити ... ? Звао сам Делл руку пре и они је рекао мене то је био један од само компатибилне картице за моје Слим цасе. Плеасе хелп! : (
Old 30. Сеп 2008, 20:36
Администратор Гроуп

Монитори не долазе у овом случају, јер не добија сигнал из ГФКС картицу.

Уверите се да је исправно седи, а монитор је прикључен на одговарајући начин.

Ако је исправна и опремљена је компатибилна са вашим матична плоча бих се рећи да је погрешан, возачи не долазе у њу у овој фази.

Можете ли ми стати у старог картицу назад само како би били сигурни да рачунар функционише као нормална као тест?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 30. Сеп 2008, 20:55
Мембер Гроуп

Да, ја сам тај. Тхат'с хоу И гет бацк уп мој рачунар тако да могу да раде ствари као молба питања у овим форумима, хвала богу. Ја ћу покушати поново сједећих и побринете да је тамо добро. Али био сам задивљен, ако је адаптер који повезује на Грапхицс Цард уклапа мој монитор плуг-ин, и даље постоје начини да би се могло погрешно? Или би требало да раде као што то?

Тханкс а тон! :)
Old 30. Сеп 2008, 21:51
Донаторска Група

Могао би бити јебани псу ипак ЈА сумња то, а не самом енергије гладна графичка картица. Метнути вероватно ће то поправити, побрините се да је тамо круто. Ыоу'ре помоћу ВГА-ДВИ адаптер? Питање не би требало превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 31. Сеп 2008, 02:24
Донаторска Група

Има ли 6Пин поуер конектор на ту картицу? Ако има, да ли сте прикључен на псу у њу? Такође, псу који имате?

Ако ништа од тога, као што су угљен рекао, покушајте са метнути, ако још увек нема радости, рекао бих је картица ДОА.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 31. Сеп 2008, 17:42
Мембер Гроуп

Ок, мислим да сам сузити доун проблем. Чини се као да је мој бокс (и купио картицу искључивање ебаы) дошао са ДВИ-А адаптер за картицу. Међутим, каже да је картица би требала имати долазе са ДВИ-И адаптера. Евентуално могао изазвати овај мој проблем .. ? Тхе прикључцима за мој ДВИ-А ни не изгледају као што је спојити за мој 3Д картица. Мој 3Д картица је пуно рупа за то.
Old 31. Сеп 2008, 18:36
Донаторска Група

Шта је ваш монитор'с спец? ДВИ или ВГА? Шта је са трансформатор <-> како? Ја сам збуњен.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 31. Сеп 2008, 21:24
Мембер Гроуп

Дотум] хттп://уплоад.уикимедиа.орг/уикипедиа/цоммонс/тхумб/ф/фб/ДВИ_Цоннецтор_Тыпес.свг/181пкс-ДВИ_Цоннецтор_Тыпес.свг.пнг

Тхе ДВИ-А шта је дошао с њим.
Тхе ДВИ-И шта да су дошли са њим.
Мислите да је то изводљиво питање? : (
Old 1. Мар 2008, 18:38
Донаторска Група

Да, знам шта је то ДВИ утикач изгледати. Шта сам питајући се шта је адаптер од и до. Да ли је то ДВИ-И <-> ДВИ-А? ДВИ-И <-> ВГА?
Old 1. Мар 2008, 18:40
Мембер Гроуп

Тхе ДВИ-А плуг је онај који иде у видео картицу (са адаптером). Али прикључцима за то причвршћење ДВИ-И (у дијаграму). Тако сам се питате ако је то мој проблем.

Надам се да помаже!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Видео Цард "Монитор" или? Сометхингс Нот Ригхт! ТриплеТхреат Грапхицс Цардс & Мониторс 10 2. јул 2009 10:25
Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице Десертфисх Грапхицс Цардс & Мониторс 7 31 март 2008 12:43
Надоградња ГФКС картица и монитор робина80 Грапхицс Цардс & Мониторс 12 26 фебруар 2008 06:29
Графике картице / монитора проблеми Лоне500 Грапхицс Цардс & Мониторс 8 18 јануар 2008 17:02
Графичка картица и монитор невољи тосх4574 Грапхицс Цардс & Мониторс 4 5. Сеп 2007 17:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц