менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Нова карта, монітор не пішли.

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 жовтня 2008, 19:51
Член групи

Default Нова карта, монітор не пішли.

Комп'ютер Dell Dimension C521 робочого столу. Тільки-но встановили 256M VisionTek Radeon X1300 SFF PCI відеокарта. Мій монітор модуля не помістився б, але адаптера прийшли з ним, тому я включив його в такий спосіб. Тим не менше, мій монітор не включається взагалі з ним. Карта включається, як я можу бачити і чути його (вентилятор в основному), і мій комп'ютер завантажується штрафу. Але монітор йде оранжевий світло, а там нічого немає.

Я встановив драйвери перед встановленням карти. Все, що я можу зробити ... ? Я назвав Dell, перш ніж руки, і вони сказали мені, що це одна з небагатьох сумісними картами для мого тонкого справи. Будь ласка, допоможіть! : (
Old 30 жовтня 2008, 20:36
Адміністратор групи

Монітори не горять, в даному випадку, оскільки вони не отримують сигнал від GFX карта.

Переконайтеся, що він сидить правильно і монітор підключений правильно.

Якщо він встановлений правильно і сумісний з вашої материнської плати я повинен сказати, що це несправний, водії не приходять до нього на даному етапі.

Чи можете ви помістити старі картки назад просто щоб переконатися, що комп'ютер функції як завжди, як випробування?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 30 жовтня 2008, 20:55
Член групи

Так, я це зробив. Ось так я отримаю свій комп'ютер назад вгору так що я можу робити речі, як ставити питання на цих форумах, слава богу. Я постараюся Re-Вітальня його і переконавшись, він там добре. Але мені було цікаво, якщо адаптер, який підключається до відеокарти підходить мій монітор Plug-In, є ще способи це може бути не так? Або вона повинна працювати, як це?

Завдяки тонну! :)
Old 30 жовтня 2008, 21:51
Донор групи

Можна було б також Crappy БП, але я сумніваюся в цьому, не дуже владолюбна відеокарти. Переінсталюйте, можливо, виправити її, переконайтеся, що воно існує в твердому тілі. Ви використовуєте VGA-адаптера DVI? Питання не повинен мати надто багато.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 31 жовтня 2008, 02:24
Донор групи

Є 6Pin роз'єм живлення на цій карті? Якщо є, то ви підключили БП в нього? Крім того, що БП у вас є?

Якщо ні того, як вуглець сказав, спробуйте сісти знову, якщо ще немає радості, я б сказав, що картка була DOA.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 31 жовтня 2008, 17:42
Член групи

Гаразд, я думаю, звузили проблему. Здається, ніби моє поле (я купила карту Викл Ebay) прийшли з DVI-адаптера для карти. Проте, ця карта говорить він повинен прийти з DVI-I адаптер. Чи може ця можливість заподіяти мою проблему .. ? Роз'єми для моєї DVI-навіть не схожі на підключення для моєї 3D карт. Мої 3D карта має набагато більше отворів для нього.
Old 31 жовтня 2008, 18:36
Донор групи

Що таке специфікацію вашого монітора? DVI або VGA? Який адаптер <-> To? Я заплутався.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 31 жовтня 2008, 21:24
Член групи

Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png

DVI-це те, що прийшли з ним.
DVI-I це те, що прийшли з ним.
Думаю, що це можливі проблеми? : (
Old 1 листопада 2008, 18:38
Донор групи

Так, я знаю, що плагін DVI виглядає. Те, що я прошу це те, що адаптер і отримувати їх. Хіба DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
Old 1 листопада 2008, 18:40
Член групи

DVI-штекер, яка йде в відеокарті (адаптер). Але роз'єми для доречним DVI-I (на малюнку). Так що я був цікаво, якщо це було моє запитання.

Надії, що допомагає!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.