![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Комп'ютер Dell Dimension C521 робочого столу. Тільки-но встановили 256M VisionTek Radeon X1300 SFF PCI відеокарта. Мій монітор модуля не помістився б, але адаптера прийшли з ним, тому я включив його в такий спосіб. Тим не менше, мій монітор не включається взагалі з ним. Карта включається, як я можу бачити і чути його (вентилятор в основному), і мій комп'ютер завантажується штрафу. Але монітор йде оранжевий світло, а там нічого немає.
Я встановив драйвери перед встановленням карти. Все, що я можу зробити ... ? Я назвав Dell, перш ніж руки, і вони сказали мені, що це одна з небагатьох сумісними картами для мого тонкого справи. Будь ласка, допоможіть! : ( |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Монітори не горять, в даному випадку, оскільки вони не отримують сигнал від GFX карта.
Переконайтеся, що він сидить правильно і монітор підключений правильно. Якщо він встановлений правильно і сумісний з вашої материнської плати я повинен сказати, що це несправний, водії не приходять до нього на даному етапі. Чи можете ви помістити старі картки назад просто щоб переконатися, що комп'ютер функції як завжди, як випробування? Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Так, я це зробив. Ось так я отримаю свій комп'ютер назад вгору так що я можу робити речі, як ставити питання на цих форумах, слава богу. Я постараюся Re-Вітальня його і переконавшись, він там добре. Але мені було цікаво, якщо адаптер, який підключається до відеокарти підходить мій монітор Plug-In, є ще способи це може бути не так? Або вона повинна працювати, як це?
Завдяки тонну! :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можна було б також Crappy БП, але я сумніваюся в цьому, не дуже владолюбна відеокарти. Переінсталюйте, можливо, виправити її, переконайтеся, що воно існує в твердому тілі. Ви використовуєте VGA-адаптера DVI? Питання не повинен мати надто багато.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Є 6Pin роз'єм живлення на цій карті? Якщо є, то ви підключили БП в нього? Крім того, що БП у вас є?
|
|||
|
|||
|
Гаразд, я думаю, звузили проблему. Здається, ніби моє поле (я купила карту Викл Ebay) прийшли з DVI-адаптера для карти. Проте, ця карта говорить він повинен прийти з DVI-I адаптер. Чи може ця можливість заподіяти мою проблему .. ? Роз'єми для моєї DVI-навіть не схожі на підключення для моєї 3D карт. Мої 3D карта має набагато більше отворів для нього.
|
|
|
|||
|
|||
|
Що таке специфікацію вашого монітора? DVI або VGA? Який адаптер <-> To? Я заплутався.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Dotum] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png
DVI-це те, що прийшли з ним. DVI-I це те, що прийшли з ним. Думаю, що це можливі проблеми? : ( |
|
|
|||
|
|||
|
Так, я знаю, що плагін DVI виглядає. Те, що я прошу це те, що адаптер і отримувати їх. Хіба DVI-I <-> DVI-A? DVI-I <-> VGA?
|
|
|
|||
|
|||
|
DVI-штекер, яка йде в відеокарті (адаптер). Але роз'єми для доречним DVI-I (на малюнку). Так що я був цікаво, якщо це було моє запитання.
Надії, що допомагає! |