![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Čerstvé vypnutí hořáku přichází 8800 GT 512 mb GPU. Myslela jsem, že tento post jen v případě, všichni neví o tom ještě. Z recenze je to nejlepší pro vaše třesku doláč na trh období. Ještě lepší třesku za doláč pak 2900 pro. Plní jen o něco méně výkonný pak 8800 GTX a že je to un overclocked. Plus je snadno výkonem 8800 GTS 640 MB a cena se pohybuje od $ 240.00 US-$ 280.00 USA. V podstatě za cenu, že si můžete koupit dvě z těchto SLI a ještě ušetřit peníze jen jednou, zatímco GTX s mnohem lepší výkon kvůli SLI. Dvě linky. Jeden na recenzi a jiný na samotný výrobek je prodáván hned. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Poznámka přezkum je na fóru přeloženy do angličtiny z Japonska památka, která původně přezkoumal. V současné době neexistují žádná jiná recenze na to, že je to prostě vyšlo. Když to bude brzy změnit. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ bylo prodáno téměř všude. To je cena, Zjistil jsem, že to je nejlevnější v USA. Jen si to by mělo být vyslán. Užít si. EDIT: Zapomněl jsem se zmínit, že tyto grafické karty jsou první na světě na podporu PCI Express 2.0, což je zvýšení výkonu, aby to jednoduše. To je zpětně kompatibilní se staršími motherboardy také. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úžasný karty.
| |||
| |||
| Doufám, že moje stará PCI-E slot doesnt dongrade můj peformance o hodně ... |
|
| |||
| |||
| Opravdu dont pochopit, jak může být GT lepší než GTS. zásob je vyšší hodiny. a lepší textury míra. thhe 8800gts má 320bit paměti, ale GT má 256bit. na 8800gt má nižší paměťovou šířku pásma než 8800gts. i dont pochopit lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný volby, které mají být upřímný Necro. GT se také dostal 16 (myslím) více stream shadery. Obě zhruba stejnou cenu jako dobře.