![]() |
|
| |||
| |||
| Fresh off καυστήρα έρχεται το 8800 GT 512MB GPU. Νόμιζα πως θα ήταν αυτό το post εδώ μόνο στην περίπτωση που ο καθένας δεν γνωρίζουν ακόμα. Από σχόλια είναι το καλύτερο για σας bang buck στην αγορά περίοδο. Ακόμα καλύτερα για bang buck τότε το 2900 PRO. Θα εκτελεί μόνο ελαφρώς λιγότερο ισχυρών τότε το 8800 GTX και ότι είναι σε ένα overclocked. Plus εύκολα ξεπεράσει τους 8800 GTS 640 MB και οι τιμές του κυμαίνονται από $ 240,00 $ 280,00 ΗΠΑ-ΗΠΑ. Βασικά για το ότι η τιμή που μπορείτε να αγοράσετε δύο από αυτά τα SLI τους ακόμη και την εξοικονόμηση χρημάτων επί μία μόνο GTX ενώ έχουν πολύ καλύτερη απόδοση λόγω SLI. Δύο συνδέσεις. Ένα για την επανεξέταση και την άλλη το ίδιο το προϊόν να πωλείται τώρα. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Σημείωση σχετικά με την αναθεώρηση είναι ένα φόρουμ μεταφράστηκε στα αγγλικά από την Ιαπωνία όψεως ότι αρχικά θα επανεξεταστεί. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχόλια για άλλους να είναι ότι μόλις βγήκε. Αν και αυτό θα αλλάξει σύντομα. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ πωλούνται σχεδόν παντού. Αυτή είναι η τιμή που διαπιστώνεται ότι είναι η φθηνότερη στις ΗΠΑ. Ακριβώς αυτή η σκέψη θα πρέπει να αναρτώνται. Απολαμβάνω. EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτές οι κάρτες γραφικών είναι η πρώτη στον κόσμο για την υποστήριξη PCI Express 2,0 που είναι μια ώθηση επιδόσεις για να το θέσω απλά. Αυτό είναι τα πίσω συμβατά με μεγάλα Μητρικές επίσης. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια καταπληκτική κάρτα.
| |||
| |||
| Ελπίζω παλιό μου PCI-E slot doesn't dongrade μου peformance από πολλά ... |
|
| |||
| |||
| i dont πραγματικά καταλαβαίνω πώς το GT μπορεί να είναι καλύτερο από την GTS. αποθέματος που έχει υψηλότερο ρολόγια. και καλύτερη υφή συμπληρώστε συντελεστή. thhe 8800gts έχει 320bit διεπαφή μνήμης, αλλά η GT έχει 256bit. η 8800gt έχει το μικρότερο εύρος ζώνης της μνήμης από το 8800gts. i dont lol καταλαβαίνω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκληρός επιλογή για να είμαι ειλικρινής Necro. Το GT έχει, επίσης, πήρε 16 (νομίζω) περισσότερο ρεύμα shaders. Και τα δύο περίπου την ίδια τιμή όπως καλά.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Speedfan και BFG 8800 GT OC2 512MB Θερμοκρασία Λειτουργίας | Valdez | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 22η Μαΐου 2009 16:53 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Μαρ 2008 13:40 |
| Πόση μνήμη RAM πρέπει να πάρω, και είτε 512MB ή 1 GB | krashtestdummie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 24 Ιαν 2008 21:47 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS SUPERCLOCKED από ΕΒΓΑ Ποια είναι καλύτερη; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS 614mb Ποιο είναι καλύτερο; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 16 Ιαν 2008 04:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |