![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svježa isključivanje plamenik dolazi 8800 GT GPU 512MB. Mislio sam da ovaj post ovdje samo u slučaju svatko ne zna o tome još. Iz recenzije ga je najbolje uloženih na tržištu razdoblju. Čak i bolje prasak za upasti tada pro 2900. Ona vrši samo nešto manje moćne onda 8800 GTX i to je to UN overclocked. Plus se jednostavno nadmaši je 8800 gts 640 mb i cijenama u rasponu od $ 240.00 US-$ 280.00 US. Uglavnom za tu cijenu možete kupiti dva od ta sli ih i još više uštedjeti novac, a samo jedan GTX imati mnogo bolje performanse zbog sli. Dva linkovi. Jedan na pregled, a drugi na proizvod sama se prodao sada. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Napomena pregledu je na forumu prevedene na engleski iz Japana prizor koji izvorno pregledao ga. Trenutno nema recenzija za njega ostale su samo da je izašao. Iako će to uskoro promijeniti. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ prodao se gotovo svugdje. To je cijena nađoh da su najjeftinije u SAD-u. Pravedan misao ovaj bi trebao biti objavljena. Uživati. EDIT: Zaboravili ste napomenuti da ove grafičke kartice su prvi u svijetu koji podržavaju PCI Express 2,0 što je izvođenje pogurati da ga jednostavno. To je unazad kompatibilan sa starijim matičnim pločama također. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| An amazing kartice.
| |||
| |||
| Nadam se da moj stari PCI-E utor se dongrade moj peformance a lot ... |
|
| |||
| |||
| JA stvarno dont shvatiti kako je GT može biti bolja od GTS. zaliha ima veći satova. i bolje teksture popune stopu. thhe 8800gts ima 320bit memory interface, ali je GT 256bit. na 8800gt ima nižu memorijsku propusnost od 8800gts. ja dont shvatiti lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard izbor biti iskren Necro. The GT je također dobio 16 (mislim) više stream shaders. Oba oko isto kao i cijena.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Speedfan i BFG 8800 GT OC2 512MB Radna temperatura | Valdez | Graphics Cards & Monitors | 4 | 22. svibanj 2009 16:53 |
| BFG 8800 GTS 512MB | DJ33 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. ožujak 2008 13:40 |
| Koliko RAM-a bi trebao doći, a ni 512MB ili 1 GB | krashtestdummie | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 24 siječanj 2008 21:47 |
| 8800GT 512MB vs 8800 Gts SUPERCLOCKED PREMA EVGA Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16 siječanj 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 2 | 16 siječanj 2008 04:10 |
| Thread Tools | |
| |