![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Fresh off égéslevegő jön a 8800 GT 512MB GPU. Azt hittem, hogy ez a poszt itt csak abban az esetben, ha nem mindenki tud róla még. Feladó véleménye, hogy a legjobb bang for your buck a piacon időszakban. Még jobb bang for buck akkor a 2900 PRO. Végrehajt csak kissé gyengébb, akkor a 8800 GTX, és hogy az ENSZ overclocked. Ráadásul könnyen túlteljesíti a 8800 GTS 640 MB-tól és az ára $ 240.00 US $ 280.00-USA-ban. Alapvetően az, hogy az ár is vásárolhat két SLI és még pénzt megtakarítani, mint csak egy GTX miközben sokkal jobb teljesítmény miatt SLI. Két linkek. Az egyik, hogy a felülvizsgálatot és egy másik, hogy magát a terméket értékesítik most. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=197629 Megjegyzés: a felülvizsgálat a fórum lefordítják az angol japán látnivaló, hogy az eredetileg felülvizsgálják azt. Jelenleg nincs más véleménye, hogy az, hogy ez csak kijött. Bár, hogy hamarosan meg fog változni. http://www.ncixus.com/products/26780/PVT88PYDF4/XFX/ értékesítik szinte mindenütt. Ez az ár már megállapították, hogy a legolcsóbb az USA-ban. Csak gondoltam ezt fel lehet rakni. Élvez. Edit: azt felejtette el megemlíteni, hogy ezek a grafikus kártya az első a világon, hogy támogatja a PCI Express 2,0 ami a teljesítmény-növekedést, hogy ez egyszerűen. Ez visszafelé kompatibilis a régebbi alaplapok is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy csodálatos kártyát.
| |||
| |||
| Remélem, a régi PCI-E slot doesnt dongrade én peformance egy csomó ... |
|
| |||
| |||
| i dont igazán értem, hogy a BT lehet jobb, mint a GTS. raktáron van nagyobb órák. és a jobb textúrája töltse arány. thhe 8800gts van 320bit memória interfész, de a BT a 256bit. a 8800gt az alacsonyabb memória sávszélesség, mint a 8800gts. i dont értem lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nehéz választás, hogy őszinte Necro. A BT azt is megvan 16 (azt hiszem) több patak shaderek. Mindkettő körülbelül ugyanazt az árat is.